嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

影張爛左既校服都要收錢……

引用:
原帖由 L4DUOOOO 於 2013-8-14 10:19 發表   " X4 f* {' S- l, p" z
影張爛左既校服都要收錢……
. `) R5 A4 P( [3 w# r是免費的,不用俾錢.

咁浪費???啲校服我會用嚟儲

why u do that...2 p0 C  q6 o) R" e0 x4 K
it's waste.....

一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔

用舊左都吾洗咁~~~

引用:
原帖由 lrube 於 2013-11-22 15:12 發表   * F* A( v2 Y4 F  E, J; ^2 g
一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔
4 u# K  O1 g8 X2 E: Y! r' H9 I
引用:
原帖由 aria 於 2013-11-22 20:46 發表   8 B: V: G$ k6 |) d
用舊左都吾洗咁~~~
/ a; ~- C2 n% L耐不耐玩一次,好有快感架.

點解呀! 俾我吖嘛!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-11-25 22:05 發表   * @/ g* A* o7 _, B( b# b* T
3 Y- y6 {* N) l

0 N) D6 U- b0 T/ n7 i耐不耐玩一次,好有快感架.
% v- i* \* I) I& v2 \7 q之前睇過你既post4 h& s: `4 M4 `1 M& ^
我終於撕過一條二手既校服5 O' ~" v' ^% k5 r) G
原來真係好似比人姦咁

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:27 發表   
7 b+ M3 f% g3 r( D! U$ d2 r+ @( n  \+ n; y
之前睇過你既post. y% O1 _) R5 L
我終於撕過一條二手既校服; ~% y' X8 o- h6 `& N* [6 V
原來真係好似比人姦咁
6 e- v: `3 K: V% T7 L5 _; X- h

7 C4 @: E% l0 |# ?& U: ^# W3 ?8 i$ U! G5 ?* _
點樣撕法呀?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-11-27 02:02 發表   
, ~# q; x) _* U# [$ k& N3 a# G/ q/ t5 L: a: H9 X$ c
4 m& P8 c1 d6 W* I) @# [; i" A

/ {7 ?7 |0 y- ~. \& ~- V點樣撕法呀?
2 ?3 c. R! p* a4 a/ {6 w% m
1 E) v$ o- |) o' s+ B8 ^
用力係啲車口度撕開

正wor
) q0 H0 v/ ~( O7 m) i) N* N' n$ q撕得好盡~~

楼主真是
) a% r, }% a& z, l& [! G$ p8 A我珍惜都来不及啦

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2013-11-29 00:03 發表   
6 u% d  n' t* o- d% ?) `. U/ o; \楼主真是
6 {+ X' A; @9 d我珍惜都来不及啦
; }9 ]8 n$ k& K! V" S1 p8 o我有好多件,撕爛咪買過囉! # Y: ?. p0 f+ }2 x
呵呵