嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

影張爛左既校服都要收錢……

引用:
原帖由 L4DUOOOO 於 2013-8-14 10:19 發表   
: E" }8 S, T( [6 \0 f: S0 _8 T影張爛左既校服都要收錢……
4 c1 m7 S5 k9 i: Y是免費的,不用俾錢.

咁浪費???啲校服我會用嚟儲

why u do that...$ t2 A/ `( Z  L
it's waste.....

一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔

用舊左都吾洗咁~~~

引用:
原帖由 lrube 於 2013-11-22 15:12 發表   ( Y% F9 J% s7 S+ ~! f
一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔
% f- a, L3 O( Z
引用:
原帖由 aria 於 2013-11-22 20:46 發表   
' @  ^4 {/ R( A  S1 O2 p& W用舊左都吾洗咁~~~
' T6 I: w/ I9 k" T7 d' M  }/ J, o耐不耐玩一次,好有快感架.

點解呀! 俾我吖嘛!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-11-25 22:05 發表   ; {2 |( p$ [- ^% K! A/ p: _

; x  y; G3 I# ^0 s8 p' B3 k. A  P" I$ I' g3 X
耐不耐玩一次,好有快感架.
) K! r# J# h1 E7 v- g8 t8 D
之前睇過你既post+ U5 }4 t% U  \7 G& |/ d# x
我終於撕過一條二手既校服1 I( V+ d! t' Z; u* ]+ \
原來真係好似比人姦咁

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:27 發表   
/ Z0 `8 s4 R! X  t! [2 @5 m! F/ ~, A* v
之前睇過你既post- p& ?6 u/ ?# b7 b; ~  Z
我終於撕過一條二手既校服
& l- Q: d# x! f  O原來真係好似比人姦咁
4 B0 q" r4 Y8 `6 e2 `% T
$ g/ Q4 Z  O) s, f% G7 W+ M

% F7 X" K4 R& B/ ^0 G點樣撕法呀?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-11-27 02:02 發表   
' `' @# t+ W  q8 K
& U1 o/ J: `, d1 O8 J; A- R/ K( I% q- F0 `- r1 J
. T3 \2 R  Z. v9 n; B3 ~
點樣撕法呀?
$ b6 G8 p* \" ^, I$ ^$ B6 z6 i7 D3 U+ h+ D) U& k
用力係啲車口度撕開

正wor
3 {5 K: j8 \/ V% C, Z* w2 g撕得好盡~~

楼主真是 0 q8 ]' X/ ?, h- K" Q0 d8 a: k
我珍惜都来不及啦

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2013-11-29 00:03 發表   
( C1 T$ c3 I8 e/ r4 _# N/ A8 y, |楼主真是 9 ?# e, F, |! J2 I3 x
我珍惜都来不及啦
, K% a9 K3 X' y1 F& y# o+ h+ M我有好多件,撕爛咪買過囉! ; G2 _( A7 k" K8 L1 R7 x/ O; s
呵呵