嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

影張爛左既校服都要收錢……

引用:
原帖由 L4DUOOOO 於 2013-8-14 10:19 發表   # y+ [: `) q7 m4 r0 f& P
影張爛左既校服都要收錢……
* k+ S# {+ ~6 T- N% l! L) A是免費的,不用俾錢.

咁浪費???啲校服我會用嚟儲

why u do that...! f" k( ~- W; W, v8 ^0 a
it's waste.....

一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔

用舊左都吾洗咁~~~

引用:
原帖由 lrube 於 2013-11-22 15:12 發表   
; O7 u8 i& [1 C) ~6 F一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔
7 d/ o/ W9 v2 ?8 {' p
引用:
原帖由 aria 於 2013-11-22 20:46 發表   ( |( q5 ?2 y9 h& u3 o/ `
用舊左都吾洗咁~~~
4 n! L' n# q  O2 m7 I3 p
耐不耐玩一次,好有快感架.

點解呀! 俾我吖嘛!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-11-25 22:05 發表   # a* o) i/ O" E+ u' }6 e
( l) L) X# g. Y" m/ R

" G: F/ Z6 B2 ^  d* s  Y. S! G耐不耐玩一次,好有快感架.
5 j' C6 c2 b7 I4 x8 X2 f
之前睇過你既post7 e) Y9 S7 M2 {' Y" ^
我終於撕過一條二手既校服. Q1 N8 A+ e  k+ t- d5 i" m
原來真係好似比人姦咁

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:27 發表   ; O0 ^# S+ Z1 B6 S: ]
1 i/ }9 z! q1 ^3 L* J% w/ n; x
之前睇過你既post
1 n1 e0 m( Q8 d1 m+ z我終於撕過一條二手既校服. a& c, T; c9 N, P1 E
原來真係好似比人姦咁
; @  H, H! e$ S6 O

: _+ s4 z  D9 M7 C, [
1 W/ G; m& f# k) B  o$ }* [點樣撕法呀?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-11-27 02:02 發表   & y& U9 q* W5 @& m
3 C  ~4 H. U& e! y+ H7 q
" {; S: `, |" D5 h
. N4 v( E! H, W( s! x0 s
點樣撕法呀?
4 {+ s- b: v7 J$ _$ F* T

9 Z1 r  {  _, S4 w用力係啲車口度撕開

正wor
) y7 ~8 F! A4 Q& s4 D+ i撕得好盡~~

楼主真是
- G0 I1 p4 z2 F' f0 n我珍惜都来不及啦

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2013-11-29 00:03 發表   
/ q. ^# r# `& E楼主真是 ' a6 Z! |% b5 c7 X8 H" @! W
我珍惜都来不及啦
0 {! d/ ^. o& m" E5 I4 N4 Z我有好多件,撕爛咪買過囉! : o: t) B5 _0 S
呵呵