嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

影張爛左既校服都要收錢……

引用:
原帖由 L4DUOOOO 於 2013-8-14 10:19 發表   
. \' p$ u" S8 D影張爛左既校服都要收錢……
" f" @3 p1 t, ~是免費的,不用俾錢.

咁浪費???啲校服我會用嚟儲

why u do that...
4 H( w8 n: c9 N8 p: o. W7 b5 Qit's waste.....

一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔

用舊左都吾洗咁~~~

引用:
原帖由 lrube 於 2013-11-22 15:12 發表   5 O* f: n$ R/ a
一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔
' B, P8 k) p5 `! N% a3 K0 p
引用:
原帖由 aria 於 2013-11-22 20:46 發表   
9 J/ g* |/ S% O+ a; s用舊左都吾洗咁~~~
' v. V; P2 D6 I/ {9 p
耐不耐玩一次,好有快感架.

點解呀! 俾我吖嘛!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-11-25 22:05 發表   
9 b& k( t1 B. L! X, X3 P& N  w: x
+ q* K6 ~# G4 @$ _0 D
; i4 D9 T8 F+ v( ^( Z) R耐不耐玩一次,好有快感架.
2 g+ O* q* c8 D7 S. _% _之前睇過你既post
6 z# i. V* v* Z, Z5 j我終於撕過一條二手既校服! k' b# {% K: y# U/ o$ U5 O" X
原來真係好似比人姦咁

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:27 發表   
4 W; }" l4 E5 {3 Q" i$ [! Y& E5 f! R" T" Z3 x1 b
之前睇過你既post) w8 s( f$ \/ A1 R2 D: n
我終於撕過一條二手既校服
% S$ n, F. b4 c; E. f6 o4 Y, M/ d原來真係好似比人姦咁
9 y0 l: M( r5 d7 D/ T
$ N* [1 l7 s- m- G) Y! V$ D1 ^5 v

3 r0 ~; n3 \$ B2 f+ Z; r4 L點樣撕法呀?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-11-27 02:02 發表   
2 u6 X- j- h: n, Z3 c& o  W# b4 X$ A$ s" c$ i
$ t4 t7 a8 ^* w$ [" B$ M

: ^8 P' u% N2 |8 z- n& |8 Y' a點樣撕法呀?
; V# h( e" K( F" [' y
. n( h8 i' `; }
用力係啲車口度撕開

正wor  \6 @6 `6 y) a" g+ J6 a4 k
撕得好盡~~

楼主真是
8 B5 h! ~- x& }" r, W9 c+ d1 ^; ?我珍惜都来不及啦

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2013-11-29 00:03 發表   
% T0 \% E! g- n( x- d) u2 r楼主真是 & W) U1 o9 J  Q% b& w+ P
我珍惜都来不及啦
, }" s8 Z! f: R: d: p5 X我有好多件,撕爛咪買過囉!
4 u8 X& C! J( K2 G( _! H呵呵