嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

影張爛左既校服都要收錢……

引用:
原帖由 L4DUOOOO 於 2013-8-14 10:19 發表   * C. c; \+ E" J) a* D# n
影張爛左既校服都要收錢……
$ A5 s- O/ B  h* e' V& a
是免費的,不用俾錢.

咁浪費???啲校服我會用嚟儲

why u do that...) a: ?3 }$ U5 m7 I; \. G' K
it's waste.....

一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔

用舊左都吾洗咁~~~

引用:
原帖由 lrube 於 2013-11-22 15:12 發表   
& z% ^6 z( a6 L. Z一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔
7 g! k" }; \1 a$ j7 k
引用:
原帖由 aria 於 2013-11-22 20:46 發表     V  ^+ Y( C1 a1 `; s& x0 o
用舊左都吾洗咁~~~
; [( Z! Z  g& E" F4 E耐不耐玩一次,好有快感架.

點解呀! 俾我吖嘛!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-11-25 22:05 發表   & l' D* Z" O( X
, G% `2 e$ Q3 i' v
2 @/ Z2 s9 o& k0 \2 ]% R: q
耐不耐玩一次,好有快感架.
& V: |5 l$ Z4 G, q" O: x
之前睇過你既post( h% ^0 {5 E* X+ L' {- E
我終於撕過一條二手既校服/ q% r1 ~( K, `5 {. q; k
原來真係好似比人姦咁

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:27 發表   ( @. R# `$ L4 j6 t0 G

( n: v% Y* s1 P5 @' O% s之前睇過你既post" N. ?+ y& |9 B& {3 k" e
我終於撕過一條二手既校服
* G/ N4 n% U5 r7 s8 J原來真係好似比人姦咁
, O7 S5 Z/ ~6 O" N9 f
+ j/ ]) ?4 F& k: {8 @2 D
. I4 F' `- M( Y點樣撕法呀?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-11-27 02:02 發表     d. J$ y& x' j5 B$ s: R! k: O
6 U0 {% \9 a! ~3 c% g
7 H* c& ^3 e5 X  D3 O4 X: F( h
' C4 Z5 C" C7 G3 t1 V) v: y
點樣撕法呀?
/ n- T0 d) u3 b1 l

; y$ S8 f* \4 \用力係啲車口度撕開

正wor) v# j+ ^) I# [* I+ B  F  @# x' `8 |
撕得好盡~~

楼主真是
* {+ z; F# L5 n我珍惜都来不及啦

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2013-11-29 00:03 發表   ' j  [' T6 Z& S; `4 F
楼主真是
2 ]: l, A/ Y( Z  G我珍惜都来不及啦
  X* z+ F- ~9 b6 u
我有好多件,撕爛咪買過囉!
# t5 G0 s" c  g* z呵呵