嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   2 Y: x$ w' n) w& }: w0 _
沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
, D! z: c+ q( e& o+ p
鴨尿片和M巾完全兩回事# u* l6 j" `5 D3 K. |' J% n
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺8 p4 t" _- z* V; u0 ]# M
和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣* V1 c7 V9 N6 @! a! Q/ \: d
穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   9 h0 {& D# B- o
TENA夜用首選
- Q1 W# q: _4 H
/ E4 O% |2 B$ X& T( {- c8 |4 b7 A; a& I* |. t) F. B/ ?# A
ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
& o9 I7 k, [# J7 B0 q5 R1 ]8 O' t5 x' U  M* \0 m$ v/ z9 ]

3 b5 @, N3 }" j呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
8 x0 O6 g2 A+ u0 b
( {$ M3 j; z" Z# G& B  D1 |* F6 l5 n7 j, }* ~  B
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
7 A0 m: T4 h& u  m  L% o2 ]一些外國網站上的可清洗成人尿片
9 i! T6 A8 [. _* f$ @1 @
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   % h" r  r1 j) b& @) {
5 _( D  z4 E+ B( @* v
妳有冇試過鴨尿片出街?
" I; s- i( J( Z
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   
' L5 d* ?2 c/ N1 Q3 a# v3 y  m. }! K& K. [& w3 F- r" S

$ t3 d/ A0 [5 t# ]5 K9 T; y/ w5 g( L& g
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
; }3 \/ O& y+ V& J  p( h
) k" U7 e& T8 L我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   1 g0 Q: h9 ^/ N0 O: Z. C
% N/ G! j* d( e4 j: T5 Y9 E0 N
2 d! e" r! l" ~8 a) O( y  O
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
+ R9 m* m! G* s* L
& u3 E5 O; T( O; R0 A0 P昨日跑完步時響洗手間影的
# S+ M/ M# P: k, q' g
- M2 s2 e" Y. ^; ?* KUploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   
2 ]! V% f5 q& f$ h
* O0 S/ l6 `6 H
& m* N# z, T# W8 l# c/ a: v1 H8 \昨日跑完步時響洗手間影的
: `. x! [7 G- ^8 V0 a& q( i3 a. f( O  D7 \- _
Uploaded with ImageShack.com
+ P8 N8 V3 Z+ Q: H$ y, g7 x% z
5 j: K$ \. J8 e' D; Y- b佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?0 K" r+ I5 Q$ t8 G' V% R
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
" H$ r3 _3 E+ q6 ]8 F' ?* F種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   & e3 z% S2 u3 c9 C4 G

" M% r. x# C! o- {1 D
& G( L0 @/ z" i0 M2 L, S佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
. d+ j6 S2 l0 W' I當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個: H) n6 D& W- b: w9 H! o
種感覺真正.
+ A3 N3 X& K. U/ _晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   
/ Z; s+ p- J* W7 j: v* V
  x5 a. n8 w0 T) v/ p6 A8 q晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
7 C' y6 t! q4 p, `& d3 X
可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)% N! f4 o2 H4 Q  k$ g
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
4 Q# N8 t5 U) \* V% T$ C" vTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

% x# O' z; p! p" K5 c
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   
' H% V; Q  u0 D' bTENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
/ F4 V8 L! ?5 n8 `0 u4 [" P  z9 _近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
8 t$ Z3 ]) H7 |% H. g( e, i0 j1 OTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
$ ?$ A! c5 {# ~0 P3 d) w4 _7 Q0 m1 f) v5 B
' l8 N4 _% ~, [/ C
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
+ n8 {- _! V0 |" i2 n7 W0 n而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   ; }0 o8 i9 j. j0 Z

i/ C4 b, D8 {! s3 ~
, L8 j  G+ v4 c! d
* h0 R4 L2 y7 _TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.% X  f  d+ j$ e
而且怠左上去感覺都非常舒服~
# e" D5 J/ {9 V' L) M0 \8 _
$ q; V3 S  M' p! i- T* k/ ^仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   8 i- I! v; b/ ~% {7 s- n

$ ]5 k! _( q  f# O* d$ K" _. _1 p8 r# ^8 u0 g5 L) M
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
- n1 x1 ]. u1 q% z- g; i6 L, D

: E9 A, e& I; z: u' y4 T唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   
( \- k0 S8 r$ [; u: b5 X: \& E) ^" `* T, [( V

$ A0 F3 x. ^$ P) m1 ^+ k5 ^2 u唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
, p9 C( P1 ~# {, N% m: V$ m
香港可以買到既應該係啦, 5 H/ _9 D. U2 D, `/ k5 m* k
地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
: b1 a/ Q! P* `# N+ e6 ?Total capacity 可達3270ml% n/ m( q* ~$ _. g; N, j" R9 U  V4 A
比添寧 1740ml
5 U9 Z! a6 |2 W4 ?1 E( X5 HAbri-Form M4 X-Plus 2534ml: n! x! o- m8 J3 j
都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   " E$ U8 |' R/ Q
有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
) h/ y& o/ ^: t
! h' @. l# z* r1 m1 b
1,2 片可能要去10蚊店先有啦