嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

有冇人鍾意玩尿片?

射上去兜實晒幾好,但貴同難收藏囉
覺得好的就按一下感謝吧~~

尿片我喜歡用TENA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

TENA夜用首選

不喜,喜歡m 巾only

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   
1 U0 K0 t" k  o* f. l. G, F# GTENA夜用首選
8 h2 D7 i0 m7 W; ]* z3 }( A; s' U
  U$ @' ~7 f  V: ]0 a7 |呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   $ B" ?1 m$ Z- j/ g% X, S1 ?; c
) M1 Y7 S- f, D) {2 r
7 v3 h. j# c1 w: B$ j7 f
呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
6 k. |3 W: l% |臨起身有冇痾尿上去?

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-6 19:58 發表   
+ W9 _8 c- I, a1 |. b0 Q! n* c8 l: m7 a& t6 X& p
臨起身有冇痾尿上去?
/ R9 f3 S9 R# |" s' k$ D- _, T

# x5 C+ V& x' P* T' n2 L8 @+ }我反而會訓前痾尿上去, 跟住再飲多少少水, 有尿意就直接痾落去; 第二朝身感覺
0 [1 |' E+ }; @1 x: {好似自己賴左尿禁....

咁會訓唔訓到,轉身會唔會漏?

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-6 21:36 發表   ) X( s* f$ @! D. L( \8 }
咁會訓唔訓到,轉身會唔會漏?
! h3 A; p% |; y5 J9 S# U尿片一定吾會.............

回復 9# maria-ng 的帖子

第一張相仲有手扣.......

一些外國網站上的可清洗成人尿片

回復 11# maria-ng 的帖子

唔錯, 不過係外國運來, 運費相信唔平

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-21 10:58 發表   / f% `7 D, G4 @- H' E* \
唔錯, 不過係外國運來, 運費相信唔平
" l! @6 a7 j. F4 V2 d* `- o0 n/ _. j
不計運費,一條呢種尿片要港幣二百多元

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 15:15 發表   8 N8 U! L2 `8 [* O& T. z

. p. n2 u; s) P7 E" T6 W4 F不計運費,一條呢種尿片要港幣二百多元
& `. a) k/ w) J* C1 x% H& `& {3 W) z2 ~* n) P( p
記得幾年前係真___都買過類似的尿片, 無公仔之餘都要我200蚊一條.....8 f- @5 K  \4 W4 C2 g
如果真係HK$200幾一條我又唔覺得貴, 貴只係運費度.

少有講尿片的話題,有人可以傾一下?

引用:
原帖由 glcheung 於 2013-9-24 18:42 發表   # I. P! S7 c2 V, D* _
少有講尿片的話題,有人可以傾一下?
5 C) T( q: ~5 E
妳有冇試過鴨尿片出街?

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   
. ^7 {9 l* n* `$ w2 x* S6 D  }7 I8 @% d% |5 ?% y3 K/ ~
妳有冇試過鴨尿片出街?
# s% d% ]1 b/ X( X* G+ R3 m
0 y+ G  k3 W4 `! y0 O好多年前試過包住出街, 感覺係有尿意時唔洗搵廁所, 感覺不錯, 有機會會試多次.

我未玩過,不過都有興趣玩~~~
5 g; l$ `$ y) A2 Y2 h! t如果著左底底再鴨片會點

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-10-26 21:19 發表   
* ^1 C+ @% x8 e& f; G5 V5 ~# }我未玩過,不過都有興趣玩~~~
$ K9 y& I2 M; K7 N* g如果著左底底再鴨片會點
4 E: O/ J9 l  b
不要如此,穿尿片就不用穿內褲

沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾