嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   6 I" c/ b" _! E8 _
沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
( @: O" g4 B6 v1 b# P5 Z/ e5 M
鴨尿片和M巾完全兩回事% u8 q( J' m  c! I! o) }; L
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺
5 V. ]! z# f6 q- i和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣$ t8 }" L/ {; m/ C5 W9 ?0 r1 R
穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   
- N" ]/ x7 D% _/ [; {; m, d- n7 MTENA夜用首選
3 L5 P. h; J4 ?$ m) E: L9 p
; g7 B" u, a/ `; z5 e1 M9 s, @
+ e% A( p5 Y  ]9 ^* _
ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   , N# @  N9 C) G0 V, M7 q* ~

' o, x0 O, c4 L' H% N, d
" T0 c) v$ R- O) n0 F1 z4 ]呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
* J, P- E9 K+ A( b. Z4 x2 o) N: t: M
' G. p1 _/ t5 S' O
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
) ~0 q1 o. u' r- I3 k2 ?' C8 Y一些外國網站上的可清洗成人尿片
/ P% K  r. ^4 g* n  b- w/ e
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   : D3 b. |; S4 m5 a: X  ~, f
: r. j  t$ ?: m- g/ ^4 R2 J( G
妳有冇試過鴨尿片出街?
+ `8 R* t1 A7 |  r0 Z
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   
  F, X5 O, H4 {0 x: Z& ]& h* `' A9 u" {( u( b! y3 L
6 Z: j& m& E' X3 D

: p" x+ Q% F* b7 C1 ~( @* H我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
9 y4 N" c% m, [# H' V1 U
& I! v4 [  G9 j- T' L" T我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   
9 x" W; K" Z3 \! |& D  _* I( I0 s- o6 @1 {  t
+ O' R0 ~# a1 J( ?$ u
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
0 M! q8 e. n2 ~, G

- J4 E% _( K! E4 J; ^* G1 u昨日跑完步時響洗手間影的: k, E. L7 p' z! `) }" s

; f& [! P2 ~- D3 R' nUploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   
2 y( T- t5 l5 P' d; I; x
& Y5 |7 \5 _" E5 F% P  _/ Q
0 N3 A2 E% k! ~' G) p8 G$ Q$ t昨日跑完步時響洗手間影的! \* s7 v4 }  C5 Z

( F. Y7 `. L: {2 V; LUploaded with ImageShack.com
% Q; I5 b( e# n" J
0 f% D, c1 {0 D7 q" ?) q5 Y) C3 m
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
+ n0 H3 T: S4 u! d. U當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
3 Z  B# `6 ~2 C' @種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   8 P- J8 f2 E/ c

, O  v2 `7 M, @7 z9 Y8 T6 {
* f" S( G- x' E: q0 B( C9 I9 \佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
- k9 H4 y9 O# e% x7 S7 Y8 F當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
4 D3 @2 Q; Y  s; Z) y# T# K, b# v6 Z種感覺真正.
! u# W% W7 P- Y3 O' y% G6 B- e
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   1 A& U$ Y9 w; g5 ]; q* W
& p5 T4 n8 V8 A* }+ l6 W4 o% i7 T
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
  l& p" _: R! Z) F  O# t0 R
可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)! A! S! g2 F. K4 F
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
! L. T4 R! F2 ITENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

/ W/ }7 C7 O5 I: |6 L7 T! i( F
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   ' L  M# f* w( a2 _9 c; H1 k9 p( {
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
: ?" j  d0 U- U2 t. P& @* }近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價3 s, j9 [* g( a8 }! q! a+ [$ O
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
8 ^- V; G; }' E: k. @$ s5 M

) Q" p* l# p0 X7 ^2 o
# z. l2 g6 P* [$ k3 @. gTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
6 o% I' \' J$ t6 z' \4 O: j而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   + S& I7 u. p1 o/ [1 X- r' W) Q+ ?
! U) a: H0 E7 j5 _

7 `* \+ h$ X& D  n4 P. v; v" c, I- V# d
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.7 N! [" D3 b0 w  O2 K
而且怠左上去感覺都非常舒服~
" G* Y" ^5 h# H1 i% ]  H$ t- Q% X0 @/ d2 `& x5 D, H; T
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   ( K( |" O- y: l; H9 H: G
+ z8 n# v6 ]  g, u3 N1 `

3 ~$ i% t9 G9 N$ C; o. d. T仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
: T8 T5 U3 U5 q' @

. i- U- ]6 N# ?  F+ D$ n唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   
, N2 H2 c( p4 m: R) y! ]4 Y3 d5 F! v/ z6 b  D8 \* j
' y. \/ k/ M/ P( N9 }/ _) Z" [6 O
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
$ S4 `4 L' X$ c/ P" B
香港可以買到既應該係啦, # k) S7 b, Q, B' E' Z2 G
地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
( F5 ~/ d! T4 ]$ GTotal capacity 可達3270ml
/ g6 `% A6 n. ~! n- W比添寧 1740ml9 V% X  |$ W) `. T/ f: G9 R
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml+ i! \6 R# x1 g) I; X  C
都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   
8 v3 {$ {: P, c3 l/ V有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
& b- r& ^5 I% N4 v1 g
( z/ U3 X) \* i5 O- e
1,2 片可能要去10蚊店先有啦