嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   - }# b! I" N: C6 @3 h
沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
0 U0 N3 K# S# p$ q$ m- r鴨尿片和M巾完全兩回事& [$ ~5 Y* e# j% j5 Q3 e1 N- d2 w
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺6 t9 V. w- X& D, \: k
和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣8 B3 ]+ L) I/ p. h/ p) A
穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   $ D  D0 J/ T" F: X7 r$ P" x
TENA夜用首選
! ?7 x, }0 R5 B. `; t8 R
* Q1 R: h1 i# v
9 m/ A4 L# p0 {4 vME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   ; G3 B+ V2 R/ h  \& b" b

8 }, ^" ]7 x; b2 {3 a
4 D9 N* T2 @. {# `. U呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
: S! O4 O( Y7 D& H, `+ I/ }3 y8 @6 h4 t
7 u. }$ n7 ~# y+ \4 ~
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
" U  n2 F  ^; s9 T" i7 a6 q+ _一些外國網站上的可清洗成人尿片
8 M! H' Y" A" t+ `0 Z  Z( J0 b% D9 o有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   " R1 t& P$ q* @
8 v" l2 I" s( ?* |& V
妳有冇試過鴨尿片出街?
# P9 V: Q* y5 w2 Z我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   
% D8 n) |2 _8 i/ Q+ ^! D
8 V8 H' [' p. K5 V" I4 i4 R  |9 z7 w$ K% I* m: u
  X* P% v: W6 f% J) Z
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
0 O/ Y( Y6 L  t
9 y; T- O0 e+ R, J8 J
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   
- f" Y  @# M% o! t# N. ~" E2 F/ j; x: t, W

7 h7 O" R' S+ ]" a0 `  ^我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
4 z2 Y; y$ S+ x- D/ d
4 z& J! }% Z7 ]- l
昨日跑完步時響洗手間影的. U$ }- T5 p* V8 F! @

1 A5 r3 P3 I/ p, d' U  hUploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   
) x6 j; \8 ]& J! P. u+ T5 ^: b0 }0 z2 r4 Z$ b+ t& {9 l: U$ x
5 A  x3 V5 J4 L( |0 b; S
昨日跑完步時響洗手間影的
/ v; ^; v* E8 H  z3 [) `$ o; k7 x7 N- q5 q
Uploaded with ImageShack.com
+ z1 J0 @. X7 x

+ I! U. F5 D. m3 K! U3 K0 v佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
1 V$ Q5 ]7 W% ^2 E9 R1 W當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個  z! r) {+ g  w
種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   9 _! K$ R0 l. E( b1 L* }

0 t9 a; ]+ {# u5 k, }8 Y/ N. B1 f# R3 L; q  G' @0 e
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?- Q" W* ^# f- v0 g, m- l: L$ a
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個. d' c' T. Z$ H/ \! ^. B' N! l
種感覺真正.
- K# l% Y' R. a; N: O4 Q) s
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   7 T4 c' ]* \6 t8 A2 U9 q/ }
5 L% s: r0 O, |5 v
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
& w: G; R- s  w; G: ?  S可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
) N9 J" @; Z7 }1 t( Z3 R5 u- C8 G近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價$ F2 t/ ?2 U, N7 f, j1 k; G. j
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

: a" N3 [, _3 N4 L: W. u6 o% X
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   
1 M$ S- J* K) A. e3 aTENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
2 n0 T. @/ L" x) x9 B/ M近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
$ z  P! n. M4 y. KTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
6 T5 {. ~- [! x$ {' K6 r
! F, ^( Z; D( U# a% w6 v0 x7 e$ G) C- F. |; ?( Z
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.4 ?! Q! K. K1 U8 i" n& c. ~
而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   
% P- O7 i7 N0 |
$ z$ y$ i; |7 ~/ b& ]3 j4 |; e; e! Z( q, [% W3 m

' E4 D  r* n: @9 h/ _" YTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
/ n& V9 a0 }/ D8 L而且怠左上去感覺都非常舒服~
& g, v) b0 e0 P1 F: S- Q
2 P3 S6 g- k' R3 Y
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   / p0 s+ X# |- R
9 L7 ?0 ?' b# d" E; C' I

, g: a+ Z, Q/ G0 i% U  E仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
) G, v% H. T9 v. [6 l
; u7 k. I; u: l唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   9 m" F$ n+ U* ~* E* S
2 t: w' |* T5 D% E

* z3 X# c5 e$ a6 `2 `$ \) `* V唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
9 N0 K& d7 }$ ~. q; v香港可以買到既應該係啦, % P8 I5 P4 i2 W0 J2 l, Y( D, E1 p# Q4 P# t
地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
' g' ~) m3 d/ |) iTotal capacity 可達3270ml
/ ?% F8 E  u4 c- l# F6 P. Z" g比添寧 1740ml
: |4 K5 f& l3 M$ LAbri-Form M4 X-Plus 2534ml
* D# K: |/ H1 h* _- u) t( F都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   - {5 P4 b& ^5 ]: P, f
有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
+ q7 C4 ~) x5 w) ]
3 e* O, k6 H  _8 ?* y! I1,2 片可能要去10蚊店先有啦