嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   
7 Z1 e2 i' A, n  |1 {沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
% f7 I* I) q6 j& f, r
鴨尿片和M巾完全兩回事' l, K& F4 n6 Q5 R% y! h; [* K/ Q1 d
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺
2 g  L; O" `0 h  Q和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣0 K' h9 \# X! z2 u% w& P/ E" o3 y
穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   
. ]0 Z! b  i9 j0 tTENA夜用首選
2 [" H: y- M7 E. K8 u9 n
$ c) P4 H- m5 i5 F  L& r7 d* }( r8 k! p& \
ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
  g$ ^) H# R6 ?' ~2 F0 i$ P  o& C
! M' @% E! {# K6 z9 _! S
. [: o! O8 H& W& }- r3 C呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
5 O7 o; x) \, I) z& I! i1 U8 m$ W: l0 t

4 R3 |7 x: v( k- _1 g. a我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
5 A5 |7 n! b1 c6 }一些外國網站上的可清洗成人尿片
  D2 C  C! M  d  q有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   
2 _+ X/ @+ Y4 J# s+ Q( P- R$ p  d' K2 H; X
妳有冇試過鴨尿片出街?
4 S6 i+ C; q1 l& u, ?/ \
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   + Z; m/ }5 r' V& A: H
/ U. G  V' [+ p. k8 G9 e- y

9 K+ ^- b1 T6 L  U/ ]; a& A1 L7 c( [$ H- E. L! u  `
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
  `& c$ H$ N9 f& A9 E& D1 T

" u8 o6 t. Y% a我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   % O3 n2 _8 }; u5 r
& T9 G, h8 x; M5 X2 P+ t

/ d, n: m5 N% g( @% m( r我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
$ t. q$ U# j# l/ U) I# V; d" P+ ^- i
7 b/ X6 j+ ~, ]5 j. A/ a
昨日跑完步時響洗手間影的
8 O, b5 ^5 M4 ]( o3 H& v& j& c; D8 q# U- }+ y, J
Uploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   & v: B/ y6 V0 g/ l. P+ k; T
* M, ^* g* r! x% ?. b
# Q4 E) {+ ?3 }% b
昨日跑完步時響洗手間影的
% e" O! b! N: ^- a$ ?. Y8 V8 v7 ]( `1 U, b
Uploaded with ImageShack.com
& H% ?" z: [& d6 C* j( ^& T0 r4 ]# U2 f' y
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?; D3 ?6 T% U; Q
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個, N7 \, G8 f* k+ B6 B% y
種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   / h2 w" h  J- g7 n

/ Q( h. p. I" ~+ L- x; @" {. e* [2 }0 x' W$ y/ K$ _7 a
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
& I: O+ g) G% ^6 w& ~, f當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個9 }1 L4 P  k5 O" a) |1 J6 J
種感覺真正.
0 Q) A( s3 I5 e2 S6 Y5 O4 |$ S7 T
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   4 A2 y/ ]; ?. W# M5 ]& g
5 n# z& q# U0 b4 u4 Y+ [% q* \+ n7 N, d
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
" |7 J: X+ i3 K  g+ \可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)3 e- u8 l8 U: g! J6 Z) V4 n
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價" g' X2 O( g" q0 I6 f* m8 _, {
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

! }! U* F. k4 P  W( `8 L
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   
: {7 |- i% t0 DTENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
8 f/ u. R0 ]( K; _1 J1 r近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
9 ?* \/ \8 ?2 V5 G3 _0 z, w% zTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
* R  H1 g& S$ g$ R# z
0 f" x, W* ]1 A' k; C. l3 v4 j2 y8 ^) G% `
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
: u& ^5 D7 j# T' g) J' f而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   7 E# I5 P( L5 N
7 M  O8 P) z3 s
; d- c1 i1 j+ O

- f4 F! ^, w" o5 t& V* ^$ a! MTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.& F. d% O, V% c7 z' ]
而且怠左上去感覺都非常舒服~
, T* Y) N9 ~* ~- ]; c/ n. _1 a
+ S; I; R, W$ l) X; S6 O- W2 Z
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   1 t/ E7 s6 c* a6 y8 A1 w+ B) l

1 ^/ [; X) F2 d0 O9 L: v( d+ f$ N" |; R& u4 ?# j, K
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
1 a" ]1 B5 C) I% `
  r9 a" \1 N; }0 t唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   
) V2 K1 }" N. e* n" a% Y6 u, d6 N6 B. L: B

3 e8 ^7 @( N' D) Q. X唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
- X) ~0 E5 X9 I! x/ L2 |香港可以買到既應該係啦, # B6 t6 Z, d5 F2 ^: E
地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum% _  c8 s: X- H0 p; ?& X; j
Total capacity 可達3270ml3 Q4 S, m& p( h
比添寧 1740ml7 t; n# Y0 l( J
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml6 {  M( I. J8 `: U) ?
都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   
7 a1 k0 e. J0 T' c* g4 l# _" e有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
2 O, H6 R( E# O7 j

# U; _& a: v8 B( g5 z1,2 片可能要去10蚊店先有啦