嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   
* u+ `0 }5 |  h8 Q1 O沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
: @8 t2 ~  ]+ Q+ ^. ?1 g! e鴨尿片和M巾完全兩回事
" Z( e. }4 Z. {$ A4 S* Z7 R外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺& R. b$ k! |' K6 }  P
和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣  w, S/ i$ s6 L  C
穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   
$ X$ O8 W% F0 |TENA夜用首選
6 \! O3 l# A. e# B7 m
# l3 T  ~& |8 |( D, f0 t2 o
. x- s4 t' C% n1 a' E* W9 g2 C1 ^. zME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
- G) H# p/ r, X  n
0 K* Q" [, N/ L! s. V' _8 x. ^; t8 ?/ K- C8 `; D4 e5 }
呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
/ Q0 x* O2 R9 D. `5 o
3 \$ j% y, a! K: W+ D( \! V
, ^% M, F3 U8 A, w( a" A我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
  o4 Y" o, Q/ ?/ L一些外國網站上的可清洗成人尿片
% q! k7 x& z  h/ A1 w& Q
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   + ]( s1 L' {2 l# L1 O/ T, U
4 n* `7 I- J8 `4 J! \  C( P
妳有冇試過鴨尿片出街?
5 W1 w/ }- ]1 p4 e1 [; j) C! @/ U
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   
$ P# W! V+ T+ P, |; @+ Z0 Z# @2 t
8 ~4 s* Y8 K1 [/ ~7 {
: ?6 J& K& d! [9 t, W) w$ e6 x- C( I
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
, ]5 t1 y7 d6 k! u4 ^0 Y2 ?+ G
8 S+ E5 m) H/ S' ^8 n我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   ) J3 }8 J0 ^9 ^2 d, I/ L6 g2 F
( r6 t3 ~1 R0 |& j
1 t: f! w  L% a* O3 V0 g: h
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
6 Y# C; p' }+ t
" {# E1 q, n& d
昨日跑完步時響洗手間影的$ R6 ~5 D( N" P( X" Z4 l9 l7 ?
' O5 U" C! A- g$ S3 I; O8 E2 q: A
Uploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   
  {  |6 N& l% V2 V1 [6 Y& W! h
" B; t0 y8 X+ ?0 m9 r. F+ i% w! h" C- F5 W6 z3 S
昨日跑完步時響洗手間影的. Q( o" V, C# ~  Q1 V

8 `$ W* K; }& rUploaded with ImageShack.com
5 D0 c. W) {3 f  C6 W$ T7 [
9 e7 h/ ]2 f! A1 o
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?( l4 Z7 O/ k( I$ R( _/ s
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
, V5 s& ^8 h4 [3 B種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   : B8 t0 m; p# W- C3 M9 ^$ Q* j7 N

) {7 h0 L, D0 \0 ]% u& {
6 H( W" M/ B! l, D: z# w( s佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?) y- k' Y! J' G6 b; ^  a, P
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
* _7 M' I% `1 B( }) |種感覺真正.
$ |! G" g/ Z2 Z0 ?; \  P( K晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   . n5 w$ x2 B2 Y" k1 s

. y+ E5 ^9 ?$ Z; M晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
: Z0 ^; f. v9 c% F可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
% Q) e# o4 C/ v) ?近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價; y  M0 g* Q% q0 X/ U
TENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

! Y1 t" J8 G) g% U! ?' j
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   ) `) W& q) u& G+ |
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)2 A- s6 B# l; O* Q7 `  a
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
' r. Z7 _! @5 s: _* W9 sTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
  o# O" h  j0 G  G7 {  X

) U% q6 y/ c3 _# s; \
5 W" M  A7 F. i/ z0 N" wTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
9 z5 L! _( U( r$ Y2 o. H而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   * U: h9 [. f1 j7 r/ B3 Z0 ?

% t3 W. F' U$ K+ D& W6 G' B0 s2 T  d. F

( \1 i0 j  ?( a# |( p# E5 t* mTENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
  C9 [, ^' I6 [' H' p, @; U6 F而且怠左上去感覺都非常舒服~
% C+ ^3 `" e, k, F/ d5 h+ ?& r# z5 n
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   ( O/ C7 d1 D3 ]8 {9 \/ _3 Y
# P# r0 |! a' ]2 I. T
; u2 p7 P# o9 ^
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
! P2 r2 \) U* _. c( Z+ K" [# R" @
+ }7 N$ [; R8 \  M! M$ |唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   3 W' l( u8 }. V5 P

- l6 l+ p, S( x) p* H  a* F! L: D8 Y5 Z$ Q: w
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
5 w; U% {) n2 \( M0 G/ j
香港可以買到既應該係啦,
- n- `9 Q$ R& ]& J. o# ]地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum6 v+ q* {! F  @/ U' h2 n+ ~& Y; G
Total capacity 可達3270ml$ S3 E+ x, N+ w0 I- H, D4 H, f
比添寧 1740ml/ K# G4 X! F2 y9 {7 w0 g0 I; x
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml
7 f6 \; J4 c; p6 @+ H. U都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   # ?' r1 x( F" i4 L, _
有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
$ R' R9 z. A8 I) N/ ]" h+ F

' u8 p% Z6 Z+ \; R1,2 片可能要去10蚊店先有啦