嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   ( R/ A0 l# D; ]. @  m4 ^# B

8 n2 Z1 t0 w' z# ]) @
" v; J$ b: A3 C9 z1,2 片可能要去10蚊店先有啦
3 X8 c% Z" [: I4 V, ^" {
! [& G1 O# c) }# I/ N6 N8 G
仲以為要去果啲專門用品店……

專門用品店反而冇得一片片咁買

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-17 11:30 發表   
% Q' c( u: w3 M( u( ^( `專門用品店反而冇得一片片咁買
2 Q0 d. E8 m) B- w0 [
8 j; b" y- o& l0 i+ I; l4 }+ @/ S$ C
所以我成日覺得一買要買好多

Pm me,我都係片友

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-11-18 06:45 發表   3 J$ A, P& m4 ^9 ?
Pm me,我都係片友
* K" ^2 W/ n' e3 n0 \* z我新手未有得PM,你PM我好嗎?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   $ S8 d; X4 R! a/ i, P
9 _) M( |7 S1 k) u$ ]
% O7 D# p* i4 R$ d' a* ^. R1 |
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
. O# y$ C* i- ^: R9 h依家連10蚊店都冇得賣啦!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2013-11-20 18:32 發表   0 L" o7 \2 `1 E% H
& j9 r. O+ [6 x' N
依家連10蚊店都冇得賣啦!
  z/ s- u2 M3 e+ ^
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-20 19:02 發表   / z: P# N( k/ P1 t0 Z9 x. B" h+ N

( t6 x7 f/ i8 ]3 i: Y早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店
5 R# \3 _9 A' g9 r
前日睇過,搵唔到尿片了

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-21 14:39 發表   ( X9 J* Y8 e& {: ]
+ W3 s, v* L/ {- z1 u. ^1 q8 x3 Y$ c
前日睇過,搵唔到尿片了
6 g! I3 [: X' S3 K! S8 y上星期響灣仔仲見

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-21 18:46 發表   
/ m0 s" X2 G0 o; g9 T! j5 n/ L
( \' T+ r+ O' Z0 }4 Y+ f上星期響灣仔仲見
2 Z, ]( C. @/ N9 G& b% P
" f0 @1 n5 l, I) S  Y8 K
咁我一陣去睇下先* }% J7 s& B8 J, c5 w
但要諗下cd學生去買怪唔怪

咁就真係唔知道啦

挺不错的嘻嘻嘻

Sorry, I am unable to use PM...
6 y8 l9 G& V5 N- B) i, n! ZI wear diaper too, can others email me? My email address is [email protected]

我都喜歡尿片,有興趣pm我

尿片

我都鍾意用尿片,PM me

入左冬天,鴨左尿片/衛生帶都舒服過夏天好多

我都鍾意用尿片,PM me

報到 ... 但現在的多是 棉柔 ... 討厭

我十分喜歡

有空可以ADD 我Line 喔~
4 r) o9 _' _/ ~我Id 係 hkdiaper