嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   1 U$ q+ {0 b" v6 R  y
- t4 A- e, r1 ?9 P

4 ^' i7 a" Z+ A1,2 片可能要去10蚊店先有啦
3 s$ E  U/ K, y& k: ~. h0 r" b" ~& a. H5 e
仲以為要去果啲專門用品店……

專門用品店反而冇得一片片咁買

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-17 11:30 發表   4 _# M1 C7 ]% Q. w
專門用品店反而冇得一片片咁買
1 A  W3 g+ X2 a3 a/ n/ x

6 I+ L" |- d/ R2 }7 d+ l3 R所以我成日覺得一買要買好多

Pm me,我都係片友

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-11-18 06:45 發表   * r  p' c/ E4 m0 f
Pm me,我都係片友
3 l" X1 R: ?; i8 F" G8 B$ b% }, ]我新手未有得PM,你PM我好嗎?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   - `8 {( ~" x* Z3 \& ?& y

$ ^9 L$ e7 Z5 f3 y; ?8 \* n" L/ Y
4 t* y3 |" b+ {, ~1,2 片可能要去10蚊店先有啦
& c9 o6 {" S7 k& s* b依家連10蚊店都冇得賣啦!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2013-11-20 18:32 發表   7 I6 F* t3 z' Z) @
1 C% n5 ?2 C+ T: Q2 N0 X3 a- b
依家連10蚊店都冇得賣啦!
# L$ R9 @' s2 i$ X5 Q
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-20 19:02 發表   % f+ t1 Y7 k( l1 [& [
- A0 }; c, I. ]% N$ y
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店
+ |4 G4 j6 ~0 [" ?
前日睇過,搵唔到尿片了

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-21 14:39 發表   / ~* b: `  r  t4 ^' C- _7 \) M( A

8 U: P9 f4 X- n前日睇過,搵唔到尿片了
; \) g) F& Z7 [  W, ^
上星期響灣仔仲見

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-21 18:46 發表   
6 }* H8 m- J, \0 h5 D* T
4 w: v+ B( R* ^" ~" M6 l  B上星期響灣仔仲見
6 Q1 h( o4 K! y( V
' l2 I8 }  C0 O
咁我一陣去睇下先5 G( S& Y3 r9 t. B4 g
但要諗下cd學生去買怪唔怪

咁就真係唔知道啦

挺不错的嘻嘻嘻

Sorry, I am unable to use PM...1 @4 g) z, v) R3 `3 s, Z
I wear diaper too, can others email me? My email address is [email protected]

我都喜歡尿片,有興趣pm我

尿片

我都鍾意用尿片,PM me

入左冬天,鴨左尿片/衛生帶都舒服過夏天好多

我都鍾意用尿片,PM me

報到 ... 但現在的多是 棉柔 ... 討厭

我十分喜歡

有空可以ADD 我Line 喔~
% }6 o2 V0 f, b" x" h. P) J我Id 係 hkdiaper