嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   
& E- K4 I+ Y' Y- A+ T6 N3 E0 Y2 m0 c' D
. d; ]: Q: Z8 x" P" q3 d; L+ z
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
! w( v4 U6 i" ?

$ I& J9 ?. X0 K9 ~) ~7 E4 g- E* c$ {仲以為要去果啲專門用品店……

專門用品店反而冇得一片片咁買

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-17 11:30 發表   
0 Q: g  `4 F' ?4 t專門用品店反而冇得一片片咁買
' t0 |% D# F2 K2 z2 I8 J
) c; j* H) t: d+ @9 D4 }所以我成日覺得一買要買好多

Pm me,我都係片友

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-11-18 06:45 發表   5 O$ ]* @( ?9 }) d4 b, n  Y
Pm me,我都係片友
' u. I; Q. Z8 B" P9 X( w$ ?% q
我新手未有得PM,你PM我好嗎?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   0 G3 P8 Y- R% g* _7 s" e3 _; g8 W
/ E4 d8 M7 k7 ]+ H
# {( l& A0 |/ I9 H
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
( K/ y( P2 P: N) T  A依家連10蚊店都冇得賣啦!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2013-11-20 18:32 發表   
$ Z" d7 M: z/ {& K  z. ?! Z' w+ Z* C3 M
. z; X; O) r* q( h: r3 ^) |/ m依家連10蚊店都冇得賣啦!
8 q# {& Q7 g" L8 a
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-20 19:02 發表   ; [  [8 u0 d3 r( t
$ ^8 z% |4 y$ ?- M
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店
2 h* _' G4 G! b3 N: {! v9 B9 w7 d前日睇過,搵唔到尿片了

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-21 14:39 發表   
! U, p: P- \: z' F) \! ]+ g
8 V( j5 W& i, D* A) _/ R前日睇過,搵唔到尿片了
* y+ j( ]- e2 t# N/ U上星期響灣仔仲見

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-21 18:46 發表   8 d" O6 e) i8 b: t2 D2 x$ A7 w. v

$ O# ?0 W% z# M. O上星期響灣仔仲見
$ O" m' R  ~$ Q! {1 S  |/ n' p

! v0 p, \2 P( |/ I' C咁我一陣去睇下先: I( p, t  y  L7 e# f$ \
但要諗下cd學生去買怪唔怪

咁就真係唔知道啦

挺不错的嘻嘻嘻

Sorry, I am unable to use PM...% C0 _- r: R3 Q/ c1 O
I wear diaper too, can others email me? My email address is [email protected]

我都喜歡尿片,有興趣pm我

尿片

我都鍾意用尿片,PM me

入左冬天,鴨左尿片/衛生帶都舒服過夏天好多

我都鍾意用尿片,PM me

報到 ... 但現在的多是 棉柔 ... 討厭

我十分喜歡

有空可以ADD 我Line 喔~7 J3 _; {$ f5 M2 T' x1 t6 A+ Z/ y
我Id 係 hkdiaper