嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   
- t7 Q. |; g5 D
1 b5 S9 o! k  D3 `0 U! C* w. ^4 s! H8 O% Y7 V
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
8 N& @# o4 F5 d6 R2 K; T/ ?3 q' o
+ `( G- X( W+ H$ l仲以為要去果啲專門用品店……

專門用品店反而冇得一片片咁買

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-17 11:30 發表   5 [% m0 @) d6 ]$ M
專門用品店反而冇得一片片咁買
7 ^+ }& j* q& o( O8 G4 `+ N+ g; `) X1 R: f( Y. X, I* r
所以我成日覺得一買要買好多

Pm me,我都係片友

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-11-18 06:45 發表   
0 [( x; s6 k) j5 L9 d) sPm me,我都係片友
& Y7 ]. z" N. _0 C% C* [3 c4 ~我新手未有得PM,你PM我好嗎?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   
# T. g* d$ Q" I) G8 o" E( v5 M" Y4 S6 w" j
; k- u0 ?: l. I' f
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
2 H  |9 R: ?8 b
依家連10蚊店都冇得賣啦!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2013-11-20 18:32 發表   
1 D# s: f" T) E+ K
0 Q3 H/ p" O9 e2 X# a依家連10蚊店都冇得賣啦!
" u) w# {& c( r9 d早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-20 19:02 發表   7 u0 m+ O* k& W) A0 s9 ]8 R; s
. {4 @5 r! ^3 l" Z  b
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店
' M/ x$ v8 P0 N8 @
前日睇過,搵唔到尿片了

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-21 14:39 發表   
; x% Q* W4 J2 }! H; _: j' h5 y6 H( D. x5 l5 f  J5 z0 f/ F# T6 {% O
前日睇過,搵唔到尿片了
! E5 Z  c: ~+ ~( f( A( g% q/ {上星期響灣仔仲見

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-21 18:46 發表   
% Z5 P6 s% ^, h+ V" D  V- q4 c: `- J- u7 ], ?4 J% r( [$ F% Y
上星期響灣仔仲見
" v* h" b# P% h) x) m8 N9 S& {' B" b( A
咁我一陣去睇下先
! R: V& g9 t* ], C1 H7 b但要諗下cd學生去買怪唔怪

咁就真係唔知道啦

挺不错的嘻嘻嘻

Sorry, I am unable to use PM...
% I3 K/ M$ l; t$ e! W& C. {I wear diaper too, can others email me? My email address is [email protected]

我都喜歡尿片,有興趣pm我

尿片

我都鍾意用尿片,PM me

入左冬天,鴨左尿片/衛生帶都舒服過夏天好多

我都鍾意用尿片,PM me

報到 ... 但現在的多是 棉柔 ... 討厭

我十分喜歡

有空可以ADD 我Line 喔~
! |% Y& t7 N9 M: C  f7 f/ R我Id 係 hkdiaper