嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

有無cd姊妹分享插感覺

有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。

啪啪聲 , 好好聽$ D) h. \! p2 X& ~$ u8 Y
8 g# N8 g$ }4 a

一入後門心慾海,回首不再男兒身

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   
7 R4 l1 P/ u, N0 E3 P$ C; ^* h9 A我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
0 i; J9 t$ _- v6 y# @/ Q9 w) F- v8 R& z# P
我唔鐘意口爆,但真係想試吓被人插

回復 1# judy99945678 的帖子

我都想試

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 19:20 發表   9 |% `4 N2 U1 c& y6 v5 n  z) _- P* A
一入後門心慾海,回首不再男兒身
/ C0 x- Z/ n% H2 p/ S1 S$ @

0 ~4 q5 e/ O9 g1 z4 o! e: {& a7 R( c) C, n8 x6 m- @
我想做女兒身

真的。被入完,做不回男裝,穿了女裝走。

Very high ga!: }0 q& z$ A: {5 x- P6 I
想射想瀨咁
% ?5 D/ H: T# t  ^5 ?9 b好有被征服感覺

不如開間房可以CD又可以玩

只嘗過用假的去弄,感覺很好。" y' ?: k; o4 l  P; }+ n/ j
不過很想試真的∼

其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 19:20 發表   
: u( }3 J* K3 {" Y/ l+ i0 u一入後門心慾海,回首不再男兒身
( l) j2 v- |; o' F

' M4 `6 I8 D4 Z4 u6 k1 l  K# V的確係丫 ee

回復 13# LHY 的帖子

同意呀 , 成日都會好想要咁

引用:
原帖由 zero2000 於 2017-3-29 18:16 發表   0 s. P) R& H. J: }  Y6 J3 K3 {
同意呀 , 成日都會好想要咁
0 u8 q& `4 [& |+ u5 \" k0 D. |: v( L
係丫 妹妹我有時都覺得自己大食
男兒身女兒心
大家好我叫盈盈
小妹CD新手
想認識我/歡迎交流 可pm我:)

買一支假的回來自己咬咬看??

回復 2# JessBB 的帖子

呢樣我都想試下

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   6 n0 g+ J( X! I* H3 i% j0 k. `& V
其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
3 o0 E" p* F) m- ~. y估計看粗度和進行時間吧?
/ Z* q) E8 _- A) |粗的話會把後面擴張∼

謝謝妳的解答。我就真係冇乜興趣想試呢!, l* @! ~' Y; j5 Y
# Y9 M. ~+ s# n) W6 ^6 w
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
& S4 u5 \' v! g: F+ y; k3 _. `7 G1 |& U2 l
估計看粗度和進行時間吧?
$ y4 O  T2 I" M$ Q1 }粗的話會把後面擴張∼

引用:
原帖由 mecy 於 2017-3-29 08:18 發表   
2 L5 F6 Q9 u8 T: Y0 h不如開間房可以CD又可以玩
% ]* t9 j5 Z, |0 @1 t" C' T+ K$ E有得諗 " p  C7 M6 M+ `- H4 n5 C