嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   0 ^4 ?2 [0 W5 v" F
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
9 y. Q1 q/ P6 B; m8 H1 s" e; M. D' V4 n
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
% X' Z  s0 ~3 [, V- J: g/ k% f
5 y/ }  E# w8 {8 ]! _: @
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表     ?/ j  N- N2 U3 x9 J
) A) n+ W+ E' W. X
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   
9 c- j% E) C: V/ f0 A# I有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
: m- F3 {# F0 e3 Z5 G8 v
$ J$ t# J8 C2 L0 a( }
6 I7 R. c# a" Z; T& J  q( P3 e2 ^4 A4 N/ u
我分享一下我自己啦
4 A0 O8 L+ d' c' l# G其實心理上,我真心覺得自己係一名女性  s% A: a' k. o
著女裝其實係一個做返自己的感覺
3 U7 u' U9 ]: Q9 |$ {% o/ R% z亦因為我覺得我係一名女性
% q' |/ I& J$ P4 F, a我從來不享受使用自己的JJ
5 d0 m  I  ]- W7 }反而對被插入,細個係有極大幻想2 q. G( A9 g- }/ z+ W

: u9 C% E* O7 {$ Q到大左少少4 L) K  s8 ?( g: `% _
有幾年係全天候女裝的
8 h6 b9 Y' C6 y0 {+ m5 d亦有幸試到被插入的感覺; f& f" Z1 N' u% K
係high ,非常enjoyable,好滿足
7 z* A# N" y1 A" S6 ?! s亦完全滿足到我做返自己的感覺% i3 ?0 ?9 u# z+ C/ K8 l- N

" Z7 _/ t. o/ U3 E
, x5 X; V/ G8 f8 [) H0 [% Y
& w6 P# Z3 t. M' t& S- h
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
& [; @9 F* B  w7 t8 k只嘗過用假的去弄,感覺很好。
' ]/ s: u7 H' F1 a. g  @( I( }不過很想試真的∼
/ K/ o: A* G, h6 L3 {3 ^/ i! O1 A9 E. }. z  Y& n, h
當冇真野的時候, K4 p6 J& n& I+ ?
我都會用假的
7 ?, e' w& n6 e3 a% W; K$ x3 J! x# r$ |- D* F+ [5 k
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
4 J: ^; ?6 T) I0 s* D7 u& g" B其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
5 U4 q) S6 |6 M8 ~' k/ L$ J

) k% {; e  i7 i我唔覺得會有呢個問題
" n# G2 p* L7 ~4 B( z至少我到現在都唔會有呢個問題
1 I& u# z* A& z1 D. {9 |: N# d) F, }/ h! j( H2 s; o
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   ; k" ~9 f# u* L

: ?+ P2 P0 S8 g7 B( Z8 E估計看粗度和進行時間吧?
1 B0 U7 q; u2 i. I7 C粗的話會把後面擴張∼
1 G/ j8 w+ S0 @6 p. {! a
" z3 ?* m  W' w% R
) h7 Z! ~  f6 e" m* \0 z8 b/ o都唔係的
+ ]( H& |7 A- ~$ Q$ [/ g7 \6 t雖然講唔上好專業
, t8 W$ i* T  Y# w0 ?2 m但粗大的長時間的也試不少
* I- x) J" W5 l" L7 M$ h  t至少我到現在都唔會有呢個問題! H8 H% H5 _* P  \
(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )
, l3 Z* u: G8 x) B* N9 }" C
& |1 _; ~$ K4 E/ ?! V3 j
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   1 s' I$ q8 A! K1 c9 t; T! a
; N* V6 G8 y6 F

7 v- @. e* B7 L$ i; @  N* e
7 ?4 K7 n6 o. _7 ?% |
" k, X, J3 s+ ]; _- N5 w( s" z/ R我分享一下我自己啦" x& w, G! w  J! x# n$ T6 {# C% [
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
: s5 ~/ d' \9 P7 _1 D, }+ s$ ~7 M著女裝其實係一個做返自己的感覺0 u1 I& {8 N: h8 v( c: @3 ]
亦因為我覺得我係一名女性) p1 b7 d' B+ g7 ?+ u  _
我從來不享受使用自己的JJ$ U" }/ x' u* v8 m
反而對被插入,細個係有極大幻想
1 A' \% |9 g6 f& B/ Y
: u$ ~9 {* K. Y) l' x2 G到大左少少1 ?( Z; `. K& K0 G: Y/ C
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   ( K% [. o- H8 c0 @  q
' @* s5 ]: d- F3 m5 }! o

% w, z  D/ D. _8 \! A0 J" Z( x" x
) u$ o- u  g3 i+ u/ C% z9 ]9 c7 ~( N! s0 r3 f9 z
我分享一下我自己啦
4 s+ N. H% X$ M* u其實心理上,我真心覺得自己係一名女性4 c# h' y" H9 M* L9 U' J8 x5 ^( ~6 O
著女裝其實係一個做返自己的感覺# h6 B7 T; z( o. R
亦因為我覺得我係一名女性
) [8 d: k# c& U/ i. I我從來不享受使用自己的JJ" e/ n/ R* K3 c  s: h2 A3 a
反而對被插入,細個係有極大幻想5 R- o) g' q3 n* v7 U

7 }& Z) U0 j/ v  R2 d8 u: y到大左少少
! u* o! D; _0 z6 I) X有幾 ...
, Z9 ]. e6 a2 c& S" {愈講愈想試

我試過用假撚插自己& F8 h" ?8 M1 H2 z) W
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   ) q+ `9 }  c6 `% A7 O+ O
我試過用假撚插自己: B. f. A7 p. V# ?( Y) ?
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
, t& E& b: ^, W1 D9 k# f! d頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
" v$ G; S: a/ w7 v1 s用過假的,真的沒試過( b+ l1 @: G5 c1 h: Q# }
頂到前列腺就會舒服
7 l+ S/ D# R% N8 K# p好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
0 i# j' o9 Z' t1 d) V2 N當初我都唔敢試,痛到插唔入
0 l0 Y0 s; Y( D/ t而家越玩越舒服. |+ P0 V: l9 e7 c! I
其實後面無咁易插鬆/ k7 r! i/ J2 Z9 ?" u
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   9 C: r( B7 y$ f, |/ n+ }( d2 h

3 M2 e/ k+ p  ?3 a好想試下被插同被口爆係點♡
+ j4 ~3 Q% Y/ ?. T
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
) a! q7 G4 s) Z* ^& k. ~/ b我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
! i) W: C9 U) z% a- L5 b

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
" G* T6 ]2 l! i, x2 L4 L& u但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel