嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   5 J! M1 S7 u% o5 r' t4 }
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
1 F; g2 R; |* i- u
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! * }: d7 t4 k7 g( l# k% }

- z  B' X1 [& w, @
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   + O# b/ X% N5 T

, t8 A6 M; `: P, @- C我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   
" J* H) j! y% n8 V/ W有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
- S3 H. y/ q; ^% K3 I

5 f/ ]: ]0 u/ `4 t1 h+ Z% x4 u% c5 [* z% o
& ?2 ^9 X9 m5 A, S# I3 Q
我分享一下我自己啦
8 f& g9 [* j+ V! l$ z" f) K其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
3 |7 s% Q8 k) p  S著女裝其實係一個做返自己的感覺! g" X) `0 a8 p0 z0 n; z4 t1 e
亦因為我覺得我係一名女性2 Z$ e% K4 o1 h3 ~+ w
我從來不享受使用自己的JJ
2 u: {- ^8 v; g  _6 U. O% }反而對被插入,細個係有極大幻想0 Z6 F2 g/ V. C9 V  C( |5 p2 p# A
& ]& c6 I. ^3 z9 j
到大左少少& B6 @' K" k( K9 X4 N1 c5 P
有幾年係全天候女裝的
9 P3 G. J# C* ]亦有幸試到被插入的感覺
- _$ G7 q) w7 @9 T; e係high ,非常enjoyable,好滿足4 [2 m3 `& @9 A
亦完全滿足到我做返自己的感覺
9 ~- {3 p$ }9 Y  C, y5 ]( J/ L6 B" O* ]" q) Z

9 `9 f: j# G) P& r' @6 X- x1 w$ s4 {6 @
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   * I  N) b0 ]# P
只嘗過用假的去弄,感覺很好。( q& S* K! Q. g
不過很想試真的∼
6 |- B( i4 S7 n! y6 j* _! e6 H2 h, D* {
當冇真野的時候
$ I; ]! \% N, u8 Q: l- y7 u, d我都會用假的
; N2 Q) W4 Y0 }$ q
8 p* g8 E/ F9 W' e6 Y
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   , q# \" m- K5 z/ y
其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
! n3 c$ ]8 Z/ k. _6 I* U1 m
) d+ M' u& [; i" A+ {
我唔覺得會有呢個問題
8 y% b& v- W' T, J: y至少我到現在都唔會有呢個問題9 K6 c4 j) G8 I

: S. v4 W. S( j* j$ H
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   : w7 d+ _' x- C; s, j

! V6 G% T) P4 G% }- N7 e& L估計看粗度和進行時間吧?. |" ~6 s  d5 x# k
粗的話會把後面擴張∼
+ d: s$ L) n, Y3 v

: ^2 l7 b4 |8 C4 p8 W5 ]; C' w0 r7 o9 T* l7 M6 [7 m
都唔係的7 L! t/ `- V" u* f
雖然講唔上好專業* T$ |7 f8 P3 }+ n" \3 I
但粗大的長時間的也試不少) B. K! t* J1 K* @/ i1 A4 J
至少我到現在都唔會有呢個問題
6 B2 f! h$ X$ F' g& }(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )
8 z& u- _" X: {3 S  Y$ p8 O1 V
9 D' M+ q9 f3 j% B1 K6 a6 O
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   ; ~/ ?4 V. I3 ^( T  q& W

@/ l' k3 }" {  F
& ^8 ]. _3 }  [4 k! ], @2 c: e$ R2 G) x4 O" R
. ^3 \- Q9 H3 E3 G1 y: F) u
我分享一下我自己啦
5 N5 T' A) P) ]其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
% E$ z! r) j: }' o) ~著女裝其實係一個做返自己的感覺
1 x' h( `9 n9 M亦因為我覺得我係一名女性2 N4 W6 `8 a& d+ X
. k8 m7 {, \: m; a" G$ p1 I6 k反而對被插入,細個係有極大幻想
8 c/ O/ |! b* H- r$ S! e/ C* P/ a  P+ n/ Y
到大左少少! b; j7 f# W$ n
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
, s5 n- y5 M& u' m9 B7 Q3 D% l9 F6 c1 C" Z7 s6 ]+ d5 B' o) a
/ J7 E0 ]6 d8 V! X  Q
3 U( M1 {. r) B# d5 U

! L: i2 D- F3 j& T6 X( c我分享一下我自己啦
: S% |! P, u: y1 Y# q其實心理上,我真心覺得自己係一名女性+ x* ^8 S& X! g- [
著女裝其實係一個做返自己的感覺
/ U: F& N6 w3 W- q亦因為我覺得我係一名女性. S0 ]- Z# @& @1 x3 E  [5 `8 {
# H2 y, M# ?; C反而對被插入,細個係有極大幻想
( E* u: C# R& }3 Q
8 F% r# A' v; }. B& H6 b到大左少少% t  s: w! i! W& z9 Z9 N, g: h& \! S1 `
有幾 ...
* T. B$ ], i" n# z+ _$ a& q愈講愈想試

我試過用假撚插自己% y' \+ Z/ ]2 l6 }( ~* a& ?) O
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   $ c' m4 ]' n6 t  a
我試過用假撚插自己
( L: `) `7 V* l$ w6 \無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
% D) u: \! F4 X2 y頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   6 V* S) X' J1 y' H
用過假的,真的沒試過
% m: @$ x8 d4 @' x# R頂到前列腺就會舒服
! g# q% N9 ^3 ^. Z; Q好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
3 s( T9 ^5 I1 Z4 L; q2 ]8 h+ ?當初我都唔敢試,痛到插唔入
. u; v% C1 K% ?% i5 N而家越玩越舒服9 p' `1 b% j" M
其實後面無咁易插鬆
, t0 n& R0 E: k' P5 ?" c8 [# j除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
! K2 Z0 C& }0 s: \4 K5 p% k" K. I
' E/ d4 n$ B1 d, f0 {4 v. V, t好想試下被插同被口爆係點♡
4 F0 G& n4 i+ c- T我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
- M/ |* A) g( E我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
+ o, [! S3 N3 v# n- z7 ^- |9 L0 \4 U# q

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
+ L9 C4 F4 f+ _; r% |7 Q  y但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel