嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   
5 N; u9 I5 t; J& s5 T. |, j3 K被人插口就有興趣,插後面真係會驚
( L' R5 R/ c2 v: V

# M+ ^. Z! P9 o1 K+ Y( Y3 B: e/ m2 F9 e" e/ O
其實係驚D 咩呢?
/ c$ C% d2 X) \$ x純粹八卦下

想試用口" G% S, Z2 J# k  ^9 J
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   ! G8 \; t& D  u$ |* X2 O' D
想試用口6 g9 y2 B- ~5 l, A* D5 }0 i6 m" l& R* @
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
  e  C, x3 h  p2 f7 H% U2 N& c$ P
, ]1 S3 T2 N/ U
! _8 k2 [, P: I& u
其實唔會好痛
* }" Q1 r& r. t( z' R學習下放鬆就OK% D' t. d: v( Y. {  X: G( p: t

# Q" _, L/ G$ d4 W慣左就其實唔會痛
; [3 y7 l8 J# l$ o2 T7 c' ~仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   
0 A8 Q8 F7 ?! U被人插口就有興趣,插後面真係會驚
" U8 z6 K# }+ v# k/ T/ K插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   & s* f( K% l) V! L
6 U2 b" J8 w6 K2 L- Q# P. y0 v4 C

4 [! R- l, ]7 C4 I# \6 O7 ]4 @2 z! x) U7 {/ D
其實唔會好痛! \$ ]: g: d$ m, ~
學習下放鬆就OK
3 K# o3 f, ^2 c
5 _* J' t0 x; M+ K& M, s% V% D- g+ l慣左就其實唔會痛  y. ^" m- d2 ~
仲會好享受
- m' |- U* j$ i+ O  D7 s/ W) H( T% C你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...7 k( |/ H# V: a0 m

* q5 A  W' h4 [0 E" T# H$ k我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   $ Y, m  F* I9 z) {  p; ?4 k

0 s3 f3 I  W4 \* U8 N( K你試過丫????
/ Z2 @+ S6 U' k5 G  ~. @5 ]/ e

. G8 ~$ y8 K6 e# O" G
* {) J. E/ N1 A9 l7 j早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插: `: P! i) K2 r; F% p$ i
睇下同自己用玩具玩有咩分別
% k! \& D% ~4 u  ?" o但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插