嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   6 U7 T5 Y1 I) _: S# ]
被人插口就有興趣,插後面真係會驚
* Y2 G7 G9 m6 o( W$ d
" R( D3 v* C' h6 k# k# \! y- o: h  K* z% w
其實係驚D 咩呢?
+ |" E& V1 c5 S* J  u& }純粹八卦下

想試用口; P$ \( A7 w% a$ O, }
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   + H1 v- o- X; p! N
想試用口3 [5 v0 C; y* S" O' ~# B  k
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
3 R: _7 G8 O8 i5 \

1 V: }( Q9 Y5 _$ b( _% J8 @6 p
) ^/ u0 B% q1 j2 J* {/ _) C其實唔會好痛1 Q9 G8 f5 g9 o! k$ Q7 Y
學習下放鬆就OK) W# o/ d; H& D

: R0 A' `; X$ r$ l8 Z5 m慣左就其實唔會痛: k- ^8 {8 Z  n, P3 m3 ~1 g' E/ ^
仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   
6 T& k) N+ Z, u; g( R1 L" B被人插口就有興趣,插後面真係會驚
' K: O6 U$ f  K  j- ~. z
插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   
) s/ {& K. H+ Q! }% z* i9 O& ^. u, \

1 ?5 m8 E* I4 j4 t* _9 Y; i. y& u' P" s6 t( N% w2 ?! Z$ q! O. M
其實唔會好痛
9 Y; Y. r/ [) E, F: ^+ j4 I6 Z; O學習下放鬆就OK9 [* W5 \0 y$ k

* j6 J% T' _% }慣左就其實唔會痛1 K8 E( O; K" J1 a
仲會好享受
, I! `* e$ u! _9 n+ f3 e9 _  \6 u- H& F
你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...& A1 n) ]4 Z# e4 ?) @0 B
, x% f# N- j2 V& R0 u. Z5 d
我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   
- d2 [, A, d8 H' S/ m( ^8 z2 p! O  Q8 m# K. Y& U# |. O
你試過丫????
+ c, @: g; I: g
& v" q5 g4 C9 v6 E& @+ u. x. A/ X. `$ T- h+ w$ _
早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插
$ j( g5 O! u6 k" l& @0 g睇下同自己用玩具玩有咩分別# g  G0 ]) N- t" S+ X0 Y
但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插