嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   $ `% z8 z- ^7 R9 t2 v8 Z
" S' }! P0 S7 E) t) A
# z- l1 J- H! T$ @$ j
6 [) S2 V* o2 F7 z% Z, n9 e: ?其實係驚D 咩呢?/ Q# G% E0 P5 K
純粹八卦下

想試用口
8 }  R. k4 v& Q; g, \# r5 W6 h後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   ' \4 C$ x6 U' r% o  M) l
想試用口) d2 d5 U3 N' Z
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
% j6 g" e0 s/ W. m6 F4 ^
  e5 k" B( C0 \4 D3 P
& O* R0 [1 f$ {6 z$ U2 v, N1 D
其實唔會好痛9 X# k0 Q2 a, `0 h  M
學習下放鬆就OK
$ \! W3 H" @6 R: F  `2 |/ Q1 g7 \4 z" p- E; D( j/ P
慣左就其實唔會痛
0 [) m2 [. Y" M2 o. J# E仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   - E9 w7 K: R$ O: }- A8 {
; E0 P2 F0 K: N9 [& `插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   
# e, P; Z2 M; x: Q! J1 f; ~% K( j: ?
$ I2 R+ \+ l9 W. d5 |

, r2 `2 v# c  [* {9 v% D. b1 _其實唔會好痛
7 D5 h5 z3 B! r; u$ z) q$ O: C學習下放鬆就OK
* R. P$ ^8 F- J5 r0 M  m5 d8 ?  w/ i' W' a5 o$ [7 I5 C3 L0 Q
慣左就其實唔會痛1 g* ?5 b  l3 I% m0 {" i6 v$ r: v
仲會好享受
* l% l$ c4 p& E& m. c* Q$ @+ j8 t$ E你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...  F: w, K- t5 f2 [# X5 h

; z0 T* a1 d! u7 c: `我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   ! S' T" f7 y, `4 V# ~
7 P+ U) J6 u/ c1 B- |& p/ ?
你試過丫????
- [+ ], l$ t8 {( c" f  Y# {! `! A1 T! N

. z. u+ j4 e" ^( H早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插1 R! \) ^$ o0 U; o
睇下同自己用玩具玩有咩分別
3 P8 N" C  [( S1 n) w但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插