嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   5 [$ ?8 g# ~8 F
. c* k( b. n6 y% \$ x& b
, T$ p0 E/ T! U  R& e
: K, J, W/ h6 ~7 R其實係驚D 咩呢?
+ V/ M7 h' W/ H6 ~6 y1 F( {純粹八卦下

想試用口+ V" f( H9 P( H* s
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   9 q0 {. x* e  H' U; B6 ]# l
想試用口5 {/ X6 g$ ?  W5 Y% D+ N5 Z! m
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
/ H, ?4 r5 v# ?3 I7 O' J9 |+ A! D: B$ Q  a1 C( g
5 K- p, J- H; C0 Y7 ~5 F
其實唔會好痛
3 h& n% T7 a3 J7 g* E學習下放鬆就OK7 k1 n8 v- k& G+ V  ^" |

6 \5 y/ A2 W5 o: v* h- G; G3 ~( S慣左就其實唔會痛
3 T' M4 K9 J& E3 O0 Z仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   + Z0 Z+ e2 Z  D: U$ R$ n
2 p! J% b4 H1 `4 Z9 Y$ w/ N9 B6 l" G
插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   & R) A! l; j% k, x+ F) y1 R
- m& U8 D' R0 X9 V; \

& b, M) L" ?' E8 R; a+ @; x+ h" u% O6 u6 A% s
其實唔會好痛
* c6 L5 G1 u. J1 }3 _, Q學習下放鬆就OK! l2 U0 N/ t# p6 r
! R1 H! h3 M, W8 o( ~/ y8 j
慣左就其實唔會痛6 Q4 b) l. D7 L1 @) }; m
仲會好享受
7 T9 g% z! Y* s3 n' [6 [- u/ o, w
你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...
3 B9 E' p2 C- v4 }' ~/ M: C% X' J
: e! `  N5 K7 {& t  y我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   2 }2 d: I8 Q6 r- ^8 K4 x! X
3 S& o2 ~# |/ D$ r9 @
你試過丫????
8 A- c$ ^' ]5 i- e
/ L( g5 c8 \5 ~" n# N$ f  [& w+ `7 Q. a) C, ~8 i$ B
早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插
1 l; }4 R9 W9 g, N8 C2 T  S睇下同自己用玩具玩有咩分別
5 B, r) X- ?" x但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插