嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   
7 o5 g8 l& S8 X+ P& ^, l被人插口就有興趣,插後面真係會驚
/ B( G3 i2 [" @3 e

: s4 h5 T, I9 t! _& v+ Y/ c/ B. f. ?  J% q* h
其實係驚D 咩呢?0 w0 {: W1 A* W
純粹八卦下

想試用口
# m* A" f- N- @& b0 I* `7 q後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   
2 Z. C% V9 C: {5 U想試用口
+ U& |1 [# z- [* y& t後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
8 J  d" a( G5 ]! {
" V  p5 ?3 |6 t' p4 t6 V" b+ L
0 c: c8 p8 G: U9 ]( F
其實唔會好痛
" F# M8 T  r: W! x- p5 }. s/ A學習下放鬆就OK
; ^8 f. R- r1 ^" C7 {: p; x) b: y- R: c* p2 t& f
慣左就其實唔會痛
5 [4 L/ v4 f3 H. y" p仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   ! q4 k0 I* i  g
被人插口就有興趣,插後面真係會驚
0 A4 K* x( p9 m1 K: `插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   
% D2 H+ S* `; B3 S. a3 o& t0 Z; a! h
( I. p0 l  _4 S7 l" L1 `) ~
  n* K" s* ?9 _/ m" s4 M0 |
4 }2 i$ H* t. M/ L: M其實唔會好痛
: U6 ~0 ?; v) m; G8 N9 Q2 J5 F學習下放鬆就OK; T" R" k% r/ n- M8 r/ j, S

8 @2 Y5 F; }$ ~( |& Y" U慣左就其實唔會痛+ |& m" K& _8 b% Y
仲會好享受
! u( r9 c; u$ T2 q+ `9 Y$ k) d  I/ z你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...4 y* p: i3 e  d! @) B( H% L
! o1 [4 i4 R: k2 D5 T/ o' ~
我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   9 R, X6 w, }& f* D2 S$ O# G
5 y% R) I6 j( z6 A9 Z4 w2 S4 c* j. ~
你試過丫????
2 X1 Z5 m( ]! @  w# D

( H! P5 _4 j9 f7 W
7 B& e4 D3 ?/ I& \4 O6 Y早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插) [- T7 K, x3 H! a% U
睇下同自己用玩具玩有咩分別
% }9 i$ _/ j7 R* a% w. A- A但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插