嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

引用:
原帖由 愛.o 於 29/4/2019 09:21 發表   5 v( E' p  |5 C" a% n0 A2 D

. d! B  x4 V, [9 ?3 I7 S; I8 D 明明已經早一日脫好曬毛毛
$ N" X, l2 N9 L; p8 {! q5 a5 _4 y查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛
& v4 o9 j+ k. ~點知果晚問極都吾覆
$ L6 T! X/ X( |" A8 R9 {: c可能有性功能障礙掛zzz.....
$ C6 x( ?1 q# s  S: x) y* O
如果係我一定出現

要岩傾, 主動聊下我
4 w8 W1 Q: M6 T9 K# i' q* Y3 y提升到大家既情慾, u3 ~' P: ?! f2 Z/ L
先合格
# @/ Z# l8 y* ]) R; G3 x3 ]! U9 U. R  o8 c

咁比妳v7 我啦

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表 [=http://hkcd.tv/redirect.php?goto=findpost&pid=1401605&ptid=67767&rpnum=922159][/url]  5 Z4 t- G+ O1 p) V
* t2 r, ]) A( J/ T
明明已經早一日脫好曬毛毛* {% u# O3 Q. [
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛
8 z+ f$ f" _9 v8 c點知果晚問極都吾覆
( D8 H# h9 K# I* ]- W可能有性功能障礙掛zzz.....
0 d. ^9 C' @* M8 r3 H1 I脫晒毛仲油埋指甲油我就最中意架啦,我合晒你要求,不過你要教我點樣pm你先,我唔識點pm,等你靚女

妳好靚女,我183cm可以嘛?

不能用pm功能,我是6尺叔叔

我想搵你傾架 不過我係新手 PM唔到人... 不如你主動pm我吖😝

引用:
原帖由 Sonicchan 於 2019-8-12 01:37 發表   ! q8 n& O! g  F$ B; }/ U- Z# B
不能用pm功能,我是6尺叔叔
% Y( K# o7 L; |; t好有安全感

有意

高188 有意V7 percysnooker

回復 1# 愛.o 的帖子

好靚女........

舊PO仲俾人推緊

可否pm我?

小欣 nice to meet you

引用:
原帖由 tammylai 於 2019-10-23 00:55 發表   
& s' V0 {" V9 o可否pm我?
9 J, Z/ d# i9 }% _& d係有心既, 應該主動PM 我囉

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表   " ]' k" L% r( V3 @# J

8 f' X3 w% R& J9 k7 O 明明已經早一日脫好曬毛毛
9 R1 M( O' b5 u1 w; q% ?查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛! V4 T, M& P: _, ^9 I! s( j
點知果晚問極都吾覆 ( @& a( o% R# q* S7 x7 @; i4 P, w
可能有性功能障礙掛zzz.....
1 n4 m( r% G: |& M: [4 T# H呢種人一定係心裡唔平衡,想玩弄人& }) K6 Q; I) j3 U/ Z# |

6 R' P7 R6 a0 s, r5 i[ 本帖最後由 Audreyyy 於 2020-6-28 05:30 編輯 ]

已加了,謝謝

我得170, 唔match......

我可以 VChat tommybse271

可以加你微信!

可否有機會見,VChat tommybse271