嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意插人定比人插

2樣都想_

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意女生體位咯,俾人入感覺好好多
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

男裝狀態只鐘意插真女仔,且唔鐘意後庭。
$ ~. B' u, I. s/ X6 E7 t1 i4 J女裝狀態只接受比人插,哈哈

想比人插但未試過
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

鐘意比人插,好享受被抽插既感覺

其實入後門同真女下面相差都幾遠..................

做男時鍾意被人含, CD時想男人含同被插

想被人綁住玩

真係想比男人插架。不過要佢當我係女仔囉∼hehee

兩樣都鍾意。
* }; x: p6 W9 t- C# I0 K4 Y$ c8 M5 R) p  E. M: S) \' f
男裝時無特別要講。0 J0 K  p3 B/ L" p( S3 A4 r
9 m" Z1 X, }- W+ S' J7 L0 P
女裝時俾人玩後面好high,非常之high。
2 K) p5 r# c' E* M+ p
  \( z1 _* ~5 j5 X& K: S幫人含既話,感覺好似女仔,有服侍人既感覺,又有少少委屈既感覺,所以特別鍾意跪低含。
1 j3 w2 c3 p9 K7 [3 x6 P6 f' ~* I9 \
女裝時我都鍾意插人,自己諗左好耐,可能因為咁樣提醒到自己,始終係CD,亦希望自己CD形態時,能得到接納同愛。

好多姊妹話,女裝想比人插,
+ C+ c$ Y5 ]2 Y+ M& X% E
& P% P5 k/ Y3 J! {1 x; L; E/ v是真男生的,
+ R9 `/ y+ t: q. \定玩具呢?
* L  b" i  m* O9 [2 p8 g5 n6 ^" g9 w" @$ z
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 sasalady 於 2019-2-28 15:25 發表   
" c$ s' a% c, u( E+ v! M插人同比人插都鐘意~~
$ h" Y: z  |& D2 _  t- T3 w% w其實…我比較想被插…
0 q7 a' C( J; E2 {  |1 X+ `0 P8 Q( a2 \8 t

我會比較鍾意插人

回復 3# 愛.o 的帖子

我可以幫你

回復 3# 愛.o 的帖子

我可以幫你

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-6 11:14 發表   
# O7 {4 ~9 ~& i5 i5 f1 T9 ?7 h好多姊妹話,女裝想比人插,$ b2 J0 G$ g5 P% a

* L! Y& b3 p+ N! @  R: S是真男生的,
* t+ P2 X* o( P9 i- X8 f! T6 I定玩具呢?
5 |1 ]- F1 q: c+ ~0 B6 Z! E當然是真男吧。

回復 1# cs1891 的帖子

用飛機x會明白

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-3-6 11:35 發表   
; \- R" _0 F# Q
5 ]; ~# y. G+ ?  M/ r/ ^其實…我比較想被插…
) o  \$ P! f) P

) f9 H& Q( B7 W7 p1 F1 r/ r我也是被插,或是可以被對方,插入玩具,在我小洞

想試下被插,另一番感覺
Whatsapp: 67676070 方便交流

我是男生,可以幫你。