嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意插人定比人插

2樣都想_

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意女生體位咯,俾人入感覺好好多
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

男裝狀態只鐘意插真女仔,且唔鐘意後庭。4 y3 j) B( Q- S4 k- J
女裝狀態只接受比人插,哈哈

想比人插但未試過
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

鐘意比人插,好享受被抽插既感覺

其實入後門同真女下面相差都幾遠..................

做男時鍾意被人含, CD時想男人含同被插

想被人綁住玩

真係想比男人插架。不過要佢當我係女仔囉∼hehee

兩樣都鍾意。- j8 P. ~7 D, W5 [; W3 E( G/ O

- v3 _5 F) l2 m3 v" c男裝時無特別要講。
/ o0 e4 L0 g9 [. d" P! ?
  }- o( V6 ^: I6 g: ]) H0 n女裝時俾人玩後面好high,非常之high。
7 S; [5 v2 K6 p9 j% j/ @
1 s7 K, }" i% }5 L幫人含既話,感覺好似女仔,有服侍人既感覺,又有少少委屈既感覺,所以特別鍾意跪低含。
7 H$ K2 K! V/ O( X3 }
) k+ j7 O8 {" X女裝時我都鍾意插人,自己諗左好耐,可能因為咁樣提醒到自己,始終係CD,亦希望自己CD形態時,能得到接納同愛。

好多姊妹話,女裝想比人插,7 ?" v& H! x9 N+ q4 x# O

2 x/ }# p: D* \: l" V% I是真男生的,7 x& B9 W: t! N  a
定玩具呢?! S+ s4 Y7 a, N) t8 V* C/ m

1 [) `/ g4 u* I) a1 J4 Q( ?[ 本帖最後由 misslady 於 2019-3-6 14:06 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 sasalady 於 2019-2-28 15:25 發表   
% V4 o6 g/ W" S插人同比人插都鐘意~~
* A% d* K, x. s2 ^, x& U其實…我比較想被插… ! C3 c# h$ q$ m; V( y* w6 ]6 e
3 R* `8 B# ]* w2 h* j. b# I

我會比較鍾意插人

回復 3# 愛.o 的帖子

我可以幫你

回復 3# 愛.o 的帖子

我可以幫你

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-6 11:14 發表   
2 u2 s' D' A# k  `$ l- b& k& G) \/ N好多姊妹話,女裝想比人插,
3 }1 `" B( Z# Y5 i
3 X4 t/ l" r$ J$ f$ n$ j% Y$ [是真男生的,
1 }8 l  K! u1 E- H+ q定玩具呢?
+ l: c; i* U& P! ^! X8 b* I
當然是真男吧。

回復 1# cs1891 的帖子

用飛機x會明白

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-3-6 11:35 發表     z4 a) b9 T, d* d' E2 u
$ m6 i7 q% R- N
其實…我比較想被插…
" z, E. o# f) F
" G, n) f( X% y" S
我也是被插,或是可以被對方,插入玩具,在我小洞

想試下被插,另一番感覺
Whatsapp: 67676070 方便交流

我是男生,可以幫你。