嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
0 X6 H2 R  x. N# Q" y. U直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。: ?# A3 Y& |$ p- n

+ L5 B. @5 e5 a. v各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   
6 v# h7 D  v+ ?" T% ^. i妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
6 r  Q& n- }! g& W直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
3 {6 ^- U0 m+ e& S* K8 ]8 C- F% O& t8 J% B
我也有同感
: X2 j7 }9 p% D5 e8 c# ~. ]" n真的阳具,有溫度
, P" ?) Y% q  k" o在我洞子活動時,
# F# X1 T1 K  Z我感到自己像女生可以% g, f1 a% @4 D
享受阴道高潮⋯⋯

想試 2 a% v3 h9 U0 _2 S0 }
麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表     U( ^4 ^6 k0 E! H+ p& Y" y1 b, g
; h+ `: P; }7 L+ `) E
5 @& v8 _$ ^& x/ _
我也有同感% j5 @/ x5 j" u$ ~
真的阳具,有溫度
& m3 z& \6 N2 Q  Q, F$ m, d在我洞子活動時,
6 M4 M" E! D3 J* ^我感到自己像女生可以5 R  K  _" u" {6 f8 \1 H+ |
享受阴道高潮⋯⋯
6 B- ?3 r" }) O/ o( B7 ?- P7 c7 W

4 X  V% s) w( s沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 0 g+ z' A& j% E/ w
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   $ @7 G. |* F4 N- w: y5 G
: E/ i# m) h# s
  Q2 j, X* {: E) y- ]) s
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
2 A# t) Y8 C) k2 s5 p9 m
8 X: \( }( W5 o0 g
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
( G% T0 i9 z" w- K; n; t,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表     k+ V8 q, _* I! l7 Q9 h8 q
內射 4 q: r) @( o6 O4 n6 ]& ]
( J5 b3 N6 S  @: ?+ {! P  j- E4 G% ^: ?. G! ?2 X% F8 n
我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   
. j  w5 |3 f2 z' j小心傳染病........
5 U  X( e; Z. o9 n1 C3 C3 E& [# M8 {& u+ A
我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   1 q$ [; N6 l. s! v4 I
內射 & X5 H- T8 X/ ]
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   8 x+ Z4 }) r/ c" F* V

# D' w7 s+ d: A  T  V' D+ P2 C; G: A" `- @" ?; `& [; m" B
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
) U; A& |: l6 L& Z+ v, k6 J,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   4 N0 M  E! p6 Q$ r, V) }2 y8 s8 t
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
$ E5 Y" `; r9 L4 m6 M/ P1 V: g+ d: _. Z* g# u: D% H4 a- p+ Z' {
我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   3 \6 y! ]+ v; Y/ p
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
# ^- ]& ~! a% C; p4 Y

+ E# f3 }7 r6 K5 s6 u你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   ' e3 {# K8 x7 M! I8 v6 ~
安全是最緊要的。
) i% t' E6 z5 L. d' ~
  d6 j5 {# i4 H" h
好多男人很貪心的$ ]2 M( K, X6 H9 k# w
初相識時叫吹  b' d+ e9 q  n  ~: V
之後不想用安全套,外射5 ^) W8 p0 O) u4 d0 m
我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   
7 N1 ]! {- K, y/ y' V8 Y男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
: N! I; }6 [  t* e% E: X& ?' d$ _
5 y6 N5 M& Z/ l' w/ h7 ]" b) Q  H同感的,真的阳具,4 ?5 K' R$ Y" J7 \, F; a4 Q
含時囗感也好
6 e( {' y4 a* s% P+ N會流出奌分泌
( a0 X7 p0 F7 j' h我會吞下,