嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   5 `0 W, H8 B  S" U7 K+ U) F
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
$ Q, [( M; I# l0 L" V% M4 {
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
# X: S8 T7 T) `% a5 }8 {: k' N2 n; D: u8 R" i$ M

+ z5 X2 o" o, Z3 T好多男人很貪心的
. Q6 P& v6 I9 _. h) Y" p" f初相識時叫吹
) Q6 ^+ o" O$ Q2 v4 T  M5 g之後不想用安全套,外射, Z7 G' ]( K; j/ K# ^
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
4 W0 R/ x4 ]: A7 L
3 T8 a. ]4 N) o! Z+ t, w
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   : j* j7 Q( c. B
( D: [9 G; O: v0 U0 ]5 Y! M, ^% D
那征服感。。真的很期待
  `5 d4 h, |9 ~% G/ f
試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   + Z. n/ a4 u( o3 c, K2 X' \7 T

+ a: c( a0 |; P5 ?6 j
: ]4 V$ D& M  k- d* `3 ~; ~- E& B$ s有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
2 Q7 p6 k+ N% \
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   * q' F# r% ]4 x( H

5 I# Z$ U7 _, p2 D: o. x/ w試過一次真係番唔到轉頭
& X1 ?/ |: F6 m7 w" R% j& m
咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   2 w8 R% a- c4 {; y" H

3 F( n% `; d' ?' k9 j嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
% |1 i! Z$ O  r, ?( y
% ~. L3 Y1 d2 V% h6 Z% q
哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   9 c; L& ^5 D0 P
! L& G5 d. Y  S0 _1 Z& j" r' x

9 J5 g3 ?$ N. _7 u有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
0 o3 L" U! W- U* w
# W# b% t# Q" }0 q吃分泌可以
+ A" ~$ a) t8 ^8 Q! i但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   , l1 R7 |& k% z
% Q% b( ^+ ]! }7 q1 R

0 e) X  ?7 Q9 L2 k# R; L) F; ^- z吃分泌可以
8 @# w8 P* j4 |7 w% K+ G/ f; M但精味太鯹,我吞不下
9 y. p# V/ T; K
7 j! ]6 s5 ^# J" ^1 g0 \+ A
那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
: X% B, H' f0 b. U1 R; |
, m/ K8 E7 j/ o* j+ M! e6 y, `+ I+ @4 o' l, n0 T6 d( w
吃分泌可以
6 G" d; s) ]4 t  _9 ]但精味太鯹,我吞不下
& m& J% i2 J- y, E! r* F

V6 E: {  Y  a; @# _% U9 Q我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   , I+ ?# }* ~+ l# L3 Z. b1 k
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,0 `2 @: r& @  G, p6 ~* N+ h  @
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
7 y3 Z4 Z8 E! }2 Q  I: J真的和玩具無法比
4 q- o5 r: T5 h1 ~那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   
1 A0 t9 r/ m! r4 M8 s7 O
: A+ }- Q- f" T0 l! |" q: a  P8 R5 ?/ }) v* o' R9 ~
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
% K: h8 \# u' n+ ]6 O9 P  c2 F
: a$ |9 y. X  Y. d- x3 b) c我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
4 U: _4 M. ?) g/ L8 ?6 Q( W更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
1 K1 j  B% e& M  u6 I
, d6 q. W% i. U  p6 K
2 `8 D7 c4 F* F: [- n/ L6 l; v; N我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
' P4 O* q5 C1 w3 _更會用點电動震蛋
% h  ]5 ]& m* v6 ^( s. Y

. a  H( p3 q, N好好玩 喎
: q2 L+ h$ E, q  x- U! k% D (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
; X+ x, H. |, H, }2 R& J5 P
% X+ f7 u2 a$ ?# Z6 y- d: m+ X
7 B2 d; f; y! h. P' s我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
/ }6 C/ e7 O1 ?更會用點电動震蛋
9 U3 ~9 ^' \- o, [" Q' X. ?% ?再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   , S! W8 h! h% L8 p
6 L. U8 J0 U6 M$ ^: V0 m
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
3 M4 I4 ]7 g3 t, z7 ^
, ^/ V" g6 p- e+ |" _playing in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
! p, B0 V. ]; [5 p1 n) P打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   
, M6 r7 P* R' k! |1 N; i6 U0 ~) u4 X( X; X9 D

% |! C9 g' F4 @5 k好好玩 喎 8 l) C) _2 F# y7 j7 B3 v6 r
(*^o^*)
( o7 F. B9 j' \& G
) ?, D# ~# p, E
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   $ w1 u; j3 a! Z1 d

, b2 P2 `3 m5 F$ {; p再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
$ H! j7 W9 o3 u* ?
* F6 m( m' s/ a2 d* ?3 R
我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   , o0 L# ^) m4 I6 f
2 e; J' X( E- S. P
; _6 G8 ^" ?& h2 R
我被插時,衣服裙是不脫
6 D! M9 s# p- T  Z  v我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
0 `# w+ B, R6 p0 t  I3 ?
1 z7 v  I% F7 O) o
$ e1 ~0 L$ C0 }) w+ r9 Y震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺