嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

回復 57# cherrie 的帖子

果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-16 10:22 發表   
, C5 h- b+ `; i) a果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
* a+ }4 u' @0 S8 ]
! p1 W, B4 o+ t0 M1 u+ O9 E
我也常換衣裙, 給另一半最好 的感覺

回復 62# joey221 的帖子

真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
做自己,唔聽教。

我都好希望有真的可以入我

回復 64# siying 的帖子

我覺得你需要過自己一關先,踏出依步,意味改變好多想法
做自己,唔聽教。

回復 52# Siuyan1812 的帖子

其實男男真喺好難,開始喺玩,慢慢佢叫比我吸引咗,就開始了叫一齊咗
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   - K4 @% Q" ?4 U  x  c. \
, ~$ g  g  i, M  C7 r

* V8 i% [) m, X+ T我己是女生思想.
2 K4 b% ?" V% r# a5 j# S每回跟他, 我會全給他滿足

試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
7 R" h/ w* W$ b# m( G8 D% Y0 S$ D真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具

未玩過玩具。。真人的確好舒服。。

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   
# ^5 x% a& B; ~5 \3 d+ O試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺1 K/ ~0 `/ Q; S) L" ~' A
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
" i! V) E1 H, g- i. h# q
睇黎你都幾enjoy

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-21 01:07 發表   
+ c7 B! X6 c. ~! X8 f8 a! n& C( P未玩過玩具。。真人的確好舒服。。
  G# I1 U- }7 }0 A* v
/ P" j% F/ U* G7 @9 }: D: C+ \- {, P1 e5 m
我兩者,也有玩

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   
0 ?8 X' U, Y9 X! n: F' x/ C試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺. {+ k/ I( y- `7 x
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
4 E* ^# X9 n6 j, T8 x4 s% R
% r9 r6 O, h6 G/ t' r9 @2 a: }被真正阳具,才能征服我

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   ( P9 s) O5 O& h/ F
1 c! R1 ?! B7 V) @$ e; Q% y" j6 V4 b2 d, o! P- o
我以全身打扮,有時也會作嬌,也會叫床
& z4 j+ i5 Y$ b$ s7 }* V8 z䌼老公,你只能插我一個

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-26 08:51 發表   
+ @9 ?! l# I2 _' f% B9 s/ I* ?2 }2 v
( z7 K# P- {7 q
被真正阳具,才能征服我
1 A8 K0 G$ W$ v# o% j2 Y8 ^
真的。。。。男人的陽具。才有征服感

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-28 23:25 發表     K! F, i$ t5 o' R- k2 O( h5 I6 P

3 {1 G' _3 @# y! j. Q; J$ ?3 }  j. S真的。。。。男人的陽具。才有征服感
- Y3 d% a( J& A" a" b: x8 k! l. M0 X/ F3 @5 B5 w
我也很喜歡含他jj 8 ?9 T  H: X1 ^& V1 P8 M3 r5 T
看到他享受樣子% W# E6 J2 B4 H7 j/ {( {
我心底也十分滿足

第一次的确?忘!

真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。

引用:
原帖由 dixiechick2010 於 2019-11-1 15:00 發表   3 k/ S" G. u9 ?- O5 v! j
真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。
$ u3 P, E7 c. [, z: T( I0 E

- {/ D7 Y8 L' ]  Z5 P, A7 W0 B假阳具就算大和長,也不及真的阳具插在洞裡感覺

回復 73# joey221 的帖子

好正既?惑哦,依句?
做自己,唔聽教。

回復 73# joey221 的帖子

我也會,舒服的時候,會好淫蕩咁叫佢插死我,之後捉佢手換我乳頭