嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
& e$ k; n4 i% i9 x5 w& M! o直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。5 B' n& E$ E4 q+ S7 j5 q( M& T: a

: q, ?! u/ \) _9 t/ _; R0 e各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   3 z  {7 N( ]+ n$ v: b5 O
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,) S4 K# m7 L, X  F8 F$ ?. q$ [
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
5 A2 V% i( ~0 T& g( Q
! R* t& m1 m  I6 q. Y$ [: L* S我也有同感. d( |& Y. X3 I9 h4 C' [
真的阳具,有溫度
' B2 Y* T: h1 W6 l. Z在我洞子活動時,, Q- t1 p  Z3 @; \
我感到自己像女生可以
! z, ?9 ?; U# v" x( q享受阴道高潮⋯⋯

想試
0 _0 U& f; Z% f麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
& c6 c2 E0 B6 ]& M; a9 t9 Y$ {) y
' s/ A- Q3 g& `; \- G1 p4 f# P+ I1 v2 y/ @6 ?, l$ ~/ o
我也有同感' f; Z5 D+ W9 \1 z
真的阳具,有溫度+ q: I9 J. W* r  T$ o
在我洞子活動時,$ N. I$ i2 \, _" c  S' L
我感到自己像女生可以
; R9 N# i7 Y6 {+ L( D% t- t5 K, x: }享受阴道高潮⋯⋯
) @" ^( a4 V7 d3 @6 j, o
; l- n) j! J5 ?# h% y1 @& o- D沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射
2 Y4 X, O( O2 u驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   
- ^: a; h: {$ Q8 q" m
7 e; k3 r1 ]' z. v; N& V; q! V1 n! S9 M; M; j
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
# w% V9 \1 g0 X" V* @# \# o8 I$ F+ q; L$ Z' c, W1 o4 W2 E
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
0 _( g; p' n$ z* Y# t; j,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   $ [( m  j- I$ `7 U
內射
5 z  \& j) f% }* p驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
4 r  ^: R1 c) K8 q1 k6 Y' t9 ?" o7 U+ [) x
我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   
9 ?/ C: ]% M; Y. M* E. O小心傳染病........
9 N* z2 C& B" |" a  r
5 e, B, v9 n. w3 P2 l+ A
我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   8 j0 q+ P( @4 N! b, z" |0 G
內射 . [; o& x0 W& B- \# d3 I, }
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   
' S% ~( w7 {* R/ c- f
" l% w. G+ }2 J! t( P+ u# s( {: ?  B* ?$ F- o
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
( ]& p7 y  N( d# _6 \/ Q2 Z1 `,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   1 c. H0 D! w# H/ t8 e3 D/ ^
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
( S+ S& n* n3 A, c
0 M* o% a6 [- ]0 E* g" a) o我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   + t2 E% m7 ~# K+ }
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
: \( Z) w; U  L- o5 t& \( @& V5 a/ u0 [- b: k5 z4 Q+ E
你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   
  i+ p! H" |1 I( n, l; E安全是最緊要的。
! ~+ A: a; P$ Y+ y7 O2 T
' h/ t: _( u  a8 P9 M0 C5 ?! a. m
好多男人很貪心的! I$ h) d" Z' n6 ?4 w. m
初相識時叫吹; i3 h0 [/ |" P  J0 M( T. R
之後不想用安全套,外射
( O, K' m; N3 D0 h1 E9 T) J我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   " G" o# A5 Q* d+ ^0 @
男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
$ G/ D  p! E; O5 J4 w2 R0 `

- J9 m7 ^3 I8 p. [6 W. B0 o同感的,真的阳具,
7 R! X/ i8 x; N含時囗感也好! F( S& c/ k1 S5 k' v' M/ E
會流出奌分泌8 h4 Z8 y+ b9 s- a3 L( t
我會吞下,