嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
& {* j/ g; h7 m' u% a" G% Z$ ]直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。) J& |1 B) o) u8 J9 K  s

* u% m' a8 N8 L3 y  w- ~( D各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   
3 t2 h" b( n5 w+ C3 l0 B/ _& d妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,' d0 i" C3 K; i
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
. Y' j. s% @0 l4 q* s/ G" L) p

# f4 G6 E' z; E4 @# A# I2 S( R我也有同感
1 k" B5 M$ e! _- f- w6 P真的阳具,有溫度
8 X( M, s$ u, d* G在我洞子活動時,
+ u  |3 ~& n4 q2 p9 Z. N  e我感到自己像女生可以0 {; ]# q, K+ O& E
享受阴道高潮⋯⋯

想試 % W# s( k( ^7 P8 T: P) ]  F
麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   - r: i7 a0 f# J- s- e* d& _4 r' T

* I. ^6 C1 v) t, @% H! @. w* d1 ^9 h% U
我也有同感1 B4 M  s) ~5 |0 {% W
真的阳具,有溫度  |0 v: h) D8 y: _' u$ Y$ W
在我洞子活動時,
6 o& ~# }% N. g) ?我感到自己像女生可以, k1 ?/ B9 V! T9 |
享受阴道高潮⋯⋯
  T9 O- _! s5 ]" I1 \! u2 W; j# u4 ?/ t5 O
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射
- f3 F, ^& n% x: b  h( ^. G0 P* A驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   3 `5 ]9 W3 T9 }. W. g  [
$ g: Z2 C; v- O
" V. {8 Q2 T6 m" x3 U
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
2 i& `3 o- z. _0 U3 ]
9 g: A6 a8 t! c假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感) B# H$ Y" U2 R9 P2 q: R5 D! m
,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   
* u8 o" d5 P: q$ i內射
' ]* e, z* e( _. k驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
3 Z! k# b/ N/ j7 P' c

: D0 P7 D3 |$ Y我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   " C/ B* b7 p( _) h" S
小心傳染病........
. J0 n! a4 h, z8 D* f7 @" b' S
1 l8 Q0 F2 e, q4 r- u2 _/ D
我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   # a4 u2 f) d/ K2 H" i$ ]0 U" a0 J
內射 1 t8 g( v6 ^& k( |8 e1 @8 k
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   
2 D1 l$ j1 C2 U! j7 X9 t  ~
( e2 k+ ?& L5 V& r9 n- t
$ |: q' s. }* _假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
1 j2 Z" i. s9 x! q: ]! _3 |0 p- w/ A,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表     q! [3 w& z% M" R
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
3 b0 {) D1 F3 m7 @8 N

: E" Q/ `- v# Z8 h: v- B5 ]& y我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   
4 D% {. u' y- A) t男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
2 ~. K. e% ^1 n* r) H9 `. }1 ]
- v$ u, }1 M: U2 }* c
你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   . q3 @3 A2 z* e2 i
安全是最緊要的。
* u- N5 @8 b' J  E8 N* k  d& }5 z
好多男人很貪心的5 P& [9 |& v( H% I5 e( T5 b
初相識時叫吹
4 s' F2 U2 o# x9 D( c( o之後不想用安全套,外射4 O* _- }! L- t4 s' ?/ u3 d9 f
我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   . Q" f6 e: H. O
男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
% f5 ~5 @( n# [/ ~/ u, s2 S
' h0 H7 _, q; v! k! e8 k6 L同感的,真的阳具,
% A0 W6 I$ w! j+ @: l3 n7 |含時囗感也好0 G: [/ A" H1 J% X: f' V4 j5 |9 H
會流出奌分泌7 K0 w) k! V3 n, x( a
我會吞下,