嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
" Z; Y2 `6 i9 |, f  L7 u直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。& g  t9 e# T# k8 b+ p% A5 F
- r  H/ [% B! N, p; ]& @
各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   
6 G8 t  C' H; s( V4 U5 m' q0 M妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
& g4 k6 M8 u+ u  K4 O5 Y5 ^" O$ g: b# J直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
* @! y3 s( g5 |" D$ i; k0 D9 v
0 k" F( T1 S+ k
我也有同感
4 ~6 z- A6 a; C0 ]5 {; T6 L+ e; b( E9 k) F真的阳具,有溫度
0 w! W! X. i: M, p* J在我洞子活動時,* U3 J$ N+ E2 _
我感到自己像女生可以
* @" P  _4 v. w. W+ |享受阴道高潮⋯⋯

想試
7 G5 b: f9 q: J+ T- B麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
, x$ ?1 q1 f1 i  K5 H) f% _$ l$ f2 V$ c# R8 B

) R1 |5 N$ R. D6 ?, U9 ^我也有同感) Q8 @4 h, S% X# q; \
真的阳具,有溫度4 o( W- I% s0 T! ^' I% @
在我洞子活動時,
( g' g5 A2 h4 z! U+ _我感到自己像女生可以
2 o6 ?9 \3 r+ i/ S享受阴道高潮⋯⋯
, y0 d( c7 G& g1 @2 r2 R

/ B6 ^" w+ R8 v6 L2 ^2 l1 \7 E沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 4 [+ J& O% b* {% ]+ }
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   
) i7 Y1 s% S- X& p: n/ ]! `8 [1 C
2 ~; T4 r3 m5 D2 p' Z3 d
- v6 S! R+ `4 H沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
1 k  |* A4 J7 B' ]/ _/ ?
, o- N! w# s! g% `$ s/ B
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
& s" w* p- M- ?$ ]* c,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   7 r8 L) {/ A. V4 b5 c% E( a3 Y) @
內射
& e) E; e  P4 s2 m驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
- o* E9 I3 Z( E5 M

4 F. S' L( P3 F! q- o我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   8 d' K; C5 ?& |( ^8 ?
小心傳染病........
7 g8 o4 h4 h/ \1 G4 z) z

+ Y$ _# ]# o" W: P7 _我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   
1 \. f7 n+ v# i& \內射 3 C7 s5 Y& g: e6 M
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   
5 A4 A3 e* }+ z+ |0 Z/ E, k0 X  |/ ?$ W+ ?  T
  P) U' Z1 `1 N, Z3 {
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感# W; C+ x1 U- W& R8 L
,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   # ]: R+ e+ Q  k4 ~7 ^1 y) H
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
  Q  J/ d$ E& h( ~% o( q
+ A4 x; [+ t/ |
我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   6 H) N: h$ w' y: _" p; w
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
+ R" u6 W# ?$ ^) T; m% i% s% c% z7 Y$ ?/ b* [, L8 p
你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   
* j9 V8 b/ ~) M/ y5 z9 j: u安全是最緊要的。
4 e4 |( ~8 d, X& a3 T

% M* [' k* r, m7 e, i好多男人很貪心的8 `. X0 \4 h* G4 E
初相識時叫吹# H( B/ d6 D% }7 y9 D5 i# V
之後不想用安全套,外射
& W6 p4 O- o; ], u) D+ K' p我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   ! W4 A3 F( B: }1 u1 h) U
男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
  h1 ]! h- R- |! {! t3 {
  s1 [; U3 K, \. s' P同感的,真的阳具,6 f; U0 t- f% Z
含時囗感也好+ X8 V+ K" f; i6 B
會流出奌分泌9 B/ x; ]5 v# l! u
我會吞下,