嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
2 g' q1 b/ ~$ T# K: [佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
& \& z3 M5 Y0 g; j% _6 [0 `
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
! \: j( f. |  w5 d! n
3 X* Y% w# X3 M5 X0 i  z" H( I9 d, i% Z. Q  ^
好多男人很貪心的
/ }3 [% C& r; U# w9 D+ f6 [: m初相識時叫吹
/ u4 r' h! `$ k4 A) g# q之後不想用安全套,外射
3 f1 r6 r! y4 U/ {+ y' B8 y我肯時又想口中出,最後又想要吞精
% g/ i$ n. `9 @- @) h" ?4 w

0 \* l3 U$ |) o% {9 e! a有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   4 Q; X! M6 O+ f4 e

# L; ^5 |3 Y  d$ f: B. C) f( G那征服感。。真的很期待
7 p& t+ m, f" h
試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   $ Y! L" ?' i; U6 y$ w+ q
2 I1 X7 }" N% s4 Z2 M8 h( b$ \
" Y' L1 \2 n% N) A. V  C% C1 M
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
* Y' Q; U/ g5 n  t
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   ( {* U6 I- v( h& [. p4 b$ L
0 K) g" J) K6 Q, w6 }$ z3 A
試過一次真係番唔到轉頭
! L4 F: W6 [1 f* N: s; ?咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表     e# L) ~0 }5 ]' H: ^, h1 i

8 Q) K3 I9 R" {# s7 |4 |# L( T嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
1 c, |0 E6 k" s8 m* \
5 z/ e* a* y% |; v9 ^8 @3 Q# |
哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   $ e1 S) ?  o5 z/ Q2 ?* Y* y
1 P4 A! {: W! f& J

+ N' g7 H5 N1 y4 Q  S有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
0 p' [+ f: u) O( W& l1 u7 }* w  U* _
吃分泌可以
7 [8 ]3 O6 P6 s8 G2 i. Y% F但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
) G( [7 o3 V* j5 R5 @3 }' N! ^9 a9 r6 z% a( z$ v) M) e7 ?5 ?0 N/ c. O

7 a3 r1 b1 w4 D9 Q  v  ^吃分泌可以
6 u4 J5 m8 g* V7 V  q& X但精味太鯹,我吞不下
' m8 _* S+ m; p4 J  X( M0 @

8 e+ W! F  y; J, {那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   . c: t1 D8 o2 F

* J, U- ^- v# `& b, T0 H8 Z$ v) u& H3 Y) e7 j: p4 z
吃分泌可以
4 u1 b( t" I( y0 p但精味太鯹,我吞不下
6 N- w/ N! Y' V2 L8 b* C' |

/ w3 d; c; R4 P' M我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   " I4 D3 _7 f+ p+ ]
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
% q- K9 }4 X& O$ r2 u+ A) E" p* ?直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
7 @. I4 x, A9 ]  E6 ?, `6 T% K
真的和玩具無法比
  G; P' c  w' X1 {' W+ s那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   ! X' s" I5 F6 f6 }) i
( G6 B+ u" Y, i0 g4 h3 G# T

" g, k& q; O2 E( G8 [  j我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
- [; O, j( \( e# T9 M8 T, w- U/ Z/ g
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他6 B8 Z7 T  p" R" [. B* X7 q
更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   / |: s, c) r4 m; w' `2 n

' ^2 G% K4 l( Y, z) [6 N5 l2 Y  q, n. t$ Z
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
2 e5 j9 K$ c0 ^% k& ~更會用點电動震蛋
: G  k5 \6 D: w4 P0 U8 I5 l' c
' [4 V. q; h( W& U# m3 H4 a5 ]* C好好玩 喎 * |$ i6 K  v' j" z3 V1 H  ^  }
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表     T8 f: X$ s8 J, I
! K2 ~; \6 Z, q
% I/ F( z9 F7 p# b- E+ R0 g5 P% T
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他6 c; x1 _2 f  D6 w
更會用點电動震蛋
3 V1 \. A- Z! y! x
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
& J& P& E% R& B+ I- c6 W% x. w4 E# s; g) I% h$ I
0 T- L) j3 m* u2 _  l

7 B" K) {# r) R5 D) W: kplaying in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
, Y# g% ?. O; w; A3 u打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   . i# J; k2 U, I

6 f  ?7 N5 {. ^5 \; t' Z& Z0 y3 F3 m+ K
好好玩 喎
& ~. v6 O' q' N& ?5 O6 q (*^o^*)
/ l3 Z7 C  S2 a& X* w
5 ]0 r- t% p5 H, c* N; P震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
+ Q4 O' e9 Z7 j2 b% p( Z" Y! l' F6 ^% U, N9 q( k
, ~  ?% D  v% J
7 O; Z+ y! a/ G' |. f: o我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
; C( _$ k9 Q% A0 O0 n4 f, i- G+ Q& Q7 _# Y/ W
; F: I! I1 K+ P/ C. k* Z7 `9 E
我被插時,衣服裙是不脫
9 u# Y+ N) A% u8 q7 S4 b! \我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   / D: E9 z5 n5 w/ W
( @+ i  O6 z# l) |
/ N' C6 {6 Y$ f
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺