嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

回復 57# cherrie 的帖子

果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-16 10:22 發表   
# Z+ e- j8 M3 L( t8 F& ^果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
) o. W$ v: d4 L
5 D0 P7 U% g3 E- t我也常換衣裙, 給另一半最好 的感覺

回復 62# joey221 的帖子

真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
做自己,唔聽教。

我都好希望有真的可以入我

回復 64# siying 的帖子

我覺得你需要過自己一關先,踏出依步,意味改變好多想法
做自己,唔聽教。

回復 52# Siuyan1812 的帖子

其實男男真喺好難,開始喺玩,慢慢佢叫比我吸引咗,就開始了叫一齊咗
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   
% h4 E' t3 h- Y+ W; g真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
7 \: v+ w, Z1 ~
# K  Q0 @' Q# k我己是女生思想. . z, x( t! h/ @: t
每回跟他, 我會全給他滿足

試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
* M7 ^9 i$ `6 b" T8 y  G5 O: P真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具

未玩過玩具。。真人的確好舒服。。

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   
8 l5 {5 R$ u: Y- ~) S* x# y6 p% U試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺  K/ `- V6 X1 X/ |' C  F
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
( |0 s5 w' K; E6 q, B睇黎你都幾enjoy

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-21 01:07 發表   2 v9 g* e6 X& f: N, @
未玩過玩具。。真人的確好舒服。。
! ]  Q. ?  e/ ^; F7 @2 t; t3 y5 d  S$ l) s
我兩者,也有玩

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   : v5 x* c# u# m# r* w- Z
試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺3 h/ h: i( J  O
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
1 y' X1 J' Q; ?9 G( R2 @* x0 y
7 s% \& v  u8 L5 M被真正阳具,才能征服我

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   
+ ^2 T0 I" A* K. ]) G1 Z1 X真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
+ Z8 l- z. H9 ^8 E5 s4 d/ f+ J; t+ Q7 H8 z  `+ Z. v9 T
我以全身打扮,有時也會作嬌,也會叫床/ Y% O7 [5 m6 J. T. l" V; s0 n4 I
䌼老公,你只能插我一個

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-26 08:51 發表   $ U- \" P( H/ X8 W$ }2 V

- Z; L8 B; S+ g7 E0 `  s- C2 m0 X+ [; |" t( r1 |+ x( f6 Y
被真正阳具,才能征服我
0 b! p' V. _% E* Z! L+ I2 Q真的。。。。男人的陽具。才有征服感

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-28 23:25 發表   + k# A- k8 R% v. D6 U" `0 O
2 P4 Y( u# T) K
真的。。。。男人的陽具。才有征服感
0 i2 t1 `# L3 v1 y5 z1 y, I
5 D( b7 P/ ?$ w" Y( K0 |
我也很喜歡含他jj 7 x1 j; ~* T4 k- ^3 S6 z- V
看到他享受樣子+ c  x$ F9 n& H/ j8 r3 Y. o: A4 H
我心底也十分滿足

第一次的确?忘!

真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。

引用:
原帖由 dixiechick2010 於 2019-11-1 15:00 發表   + @# i5 W0 v% Y- I& C% Y
真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。
& I6 y* y0 w' e5 d& z' M
) p1 N8 {+ L9 C+ z1 p+ L
假阳具就算大和長,也不及真的阳具插在洞裡感覺

回復 73# joey221 的帖子

好正既?惑哦,依句?
做自己,唔聽教。

回復 73# joey221 的帖子

我也會,舒服的時候,會好淫蕩咁叫佢插死我,之後捉佢手換我乳頭