嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

回復 57# cherrie 的帖子

果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-16 10:22 發表   8 Y4 |0 Q* @; {3 |0 T) j  L+ b
果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
, s) R' b  b  C' d. \% h9 Q& E+ j
% s) U' \8 z& j; [/ e0 |+ ~+ @/ P3 h$ A
我也常換衣裙, 給另一半最好 的感覺

回復 62# joey221 的帖子

真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
做自己,唔聽教。

我都好希望有真的可以入我

回復 64# siying 的帖子

我覺得你需要過自己一關先,踏出依步,意味改變好多想法
做自己,唔聽教。

回復 52# Siuyan1812 的帖子

其實男男真喺好難,開始喺玩,慢慢佢叫比我吸引咗,就開始了叫一齊咗
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   ' \, ]0 I) P0 X9 `1 U
! B, U4 C0 @! f0 Y" N# d

9 ~2 W4 o. a2 t% `* G$ _3 L我己是女生思想. $ ~$ C& q8 u0 P" ~2 f. y. N$ f( X
每回跟他, 我會全給他滿足

試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺; u" M3 h0 E$ n) i! \
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具

未玩過玩具。。真人的確好舒服。。

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   
) s5 V+ c$ S1 Y  s) M" Q) \試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺8 r- i& |) A: Y1 O% p
6 b5 }" c8 E8 Q& n" }" E
睇黎你都幾enjoy

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-21 01:07 發表     A& o6 [, |: C* V5 ]
未玩過玩具。。真人的確好舒服。。
* l- Z8 h" M) M5 g& B4 Q3 w1 s# i, N9 k$ P9 }( D% D, s
我兩者,也有玩

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   
; J# f$ H1 P% S! h1 F試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺* W3 S) M) [! D8 @
1 b* g* F& L6 }! \, h
0 G1 {- X& H9 O) \
被真正阳具,才能征服我

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   6 ^- \6 u% @" A" p
$ @& `) M+ \7 F. K
7 T8 t  X& K8 v0 y% B3 v& d1 M4 v  Q
我以全身打扮,有時也會作嬌,也會叫床
1 ]9 V  @! Y$ ?4 E$ B& N8 v䌼老公,你只能插我一個

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-26 08:51 發表   3 h: n# X6 j4 I+ U7 v. b

/ k# T7 M3 f. F* ^3 k+ P; q4 `4 f% C1 M% \/ s. b3 c7 x) F- N# b5 q3 f0 o( ?
被真正阳具,才能征服我
, E! {: t. Y6 N0 D& t
真的。。。。男人的陽具。才有征服感

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-28 23:25 發表   
, z3 ~6 R) B! z! \4 {4 r) T$ ~6 o- R" k/ U3 w) ~* J7 a
真的。。。。男人的陽具。才有征服感
7 e8 ^1 S: E' N1 c: Y' }, U* r: O! u

9 K1 K' F, L, m  z我也很喜歡含他jj " A, W! x# h, L( b7 z% X7 Z) {1 e: M
看到他享受樣子2 L1 J/ i" z0 Q
我心底也十分滿足

第一次的确?忘!

真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。

引用:
原帖由 dixiechick2010 於 2019-11-1 15:00 發表   : {# [, D% S- I# L) e
真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。
1 m. o+ E4 j) P9 j
/ `6 e! k  v3 H) h' K. }2 P3 P( z
假阳具就算大和長,也不及真的阳具插在洞裡感覺

回復 73# joey221 的帖子

好正既?惑哦,依句?
做自己,唔聽教。

回復 73# joey221 的帖子

我也會,舒服的時候,會好淫蕩咁叫佢插死我,之後捉佢手換我乳頭