嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

回復 57# cherrie 的帖子

果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-16 10:22 發表   
& O* w+ w& L% ^果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
) T  e1 ]4 a! O0 J: F; q$ M! p, R
* |& |, I$ \' P我也常換衣裙, 給另一半最好 的感覺

回復 62# joey221 的帖子

真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
做自己,唔聽教。

我都好希望有真的可以入我

回復 64# siying 的帖子

我覺得你需要過自己一關先,踏出依步,意味改變好多想法
做自己,唔聽教。

回復 52# Siuyan1812 的帖子

其實男男真喺好難,開始喺玩,慢慢佢叫比我吸引咗,就開始了叫一齊咗
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   
. z3 g: P0 Z( e8 ^  l/ g+ {真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
" _8 ~5 X9 }& j* N
: g$ Z& [" W' P2 h5 j1 F$ r! x! p我己是女生思想.
6 Z9 |/ w% B) g/ [9 x' W4 L每回跟他, 我會全給他滿足

試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺8 s( M# v$ v1 A
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具

未玩過玩具。。真人的確好舒服。。

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   
& T' l) Y9 N. ?( L7 S" `  Z試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
9 y5 r* j8 Z, k' J. p; O. }9 Q真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
9 Y. x. ]# p' W* `3 P2 X  @. u
睇黎你都幾enjoy

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-21 01:07 發表   + c$ ~* F) T# i  t
未玩過玩具。。真人的確好舒服。。
& B) ~: _' ^( P9 r5 _3 t$ M, z( n' K) \7 F
我兩者,也有玩

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   
2 z4 C  a# r* \4 F" z試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺" b: S+ p# n5 B' \9 H6 S) W
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
/ K2 @  O- _$ l- L& P$ o4 |& }# B: E/ @4 S& |0 `) J6 ?
被真正阳具,才能征服我

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   
% _6 y2 ]2 h7 g& D. ]4 _/ B真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
# `, r/ Q- A- g. |
5 o' g3 j/ {% ]4 Q我以全身打扮,有時也會作嬌,也會叫床
- |! Y# I" u9 T/ w0 T- t䌼老公,你只能插我一個

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-26 08:51 發表   # K0 h9 j5 `, w! x- Q; O0 u9 i. u
" T' h5 f: m* s. R
- j) S$ U$ M' v* ?
被真正阳具,才能征服我
. }6 n3 _0 ~- G: F- i$ o& e) E
真的。。。。男人的陽具。才有征服感

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-28 23:25 發表   6 X) B3 v  g3 ~6 i+ B% }4 _( z2 N! \
7 a$ W- I* s' s1 ]& \4 z
真的。。。。男人的陽具。才有征服感
8 h' m. d$ \. V4 F' W$ u( @
3 _) W3 j; \; H我也很喜歡含他jj . J2 A" I/ x( l8 W" C0 ?* g+ O
看到他享受樣子
9 y9 K) f0 l  H& A# Z  N- c我心底也十分滿足

第一次的确?忘!

真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。

引用:
原帖由 dixiechick2010 於 2019-11-1 15:00 發表   
9 u6 C% H  y+ S! w, B真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。
; z, }7 n# w; ?+ [; n

8 ?& R; A  |; J* }假阳具就算大和長,也不及真的阳具插在洞裡感覺

回復 73# joey221 的帖子

好正既?惑哦,依句?
做自己,唔聽教。

回復 73# joey221 的帖子

我也會,舒服的時候,會好淫蕩咁叫佢插死我,之後捉佢手換我乳頭