嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一間啱我地cd去買野既地方

哎呀呀, 如果唔係我有親戚住果頭, 我就會二話不說仆去掃貨

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 119# phman32 的帖子

the shop got pantyhose, bodystocking, bra sets, lingeries, CD likes silicone breasts & tighten briefs as well
* ^3 {4 H9 f% t, N! a$ ~if you have time - pls come and have a look only tuesday off

回復 122# isis 的帖子

business hours : from 10:30am - 8:30pm, actually I really don't mind CD because foreign CD & Local CD I have seen a lot, the matter is respect each others, just like Tracy he is a very good CD I like him at least he respects himself & me, make him as east at the shop not just like others said " H* `$ Z$ u7 e, I* |* h
something horrible ................

回復 121# garfunkel 的帖子

因面對門口有一個格仔柜 所以在選貨時沒其它可以看到的 don't worry ! be happy whenever shopping

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-7 19:19 發表   
% p7 A) x) D( Z' C# f3 l$ U2 u剛才的客人 第一次來 竟然問想不想幹 我心諗第一次來看他陰聲細氣以為是CD, 便介紹乳房給他, 怎知他說我條野6吋長想唔想試 在舖內或想我家或他家都可以 我不出聲讓他自自然然收口  他更口沬横飛得利害 又會比我 ...
, ^/ V; W, n0 x
靚女姐姐有危險...

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-7 19:19 發表   7 c" P, h. M) Q* {$ [
剛才的客人 第一次來 竟然問想不想幹 我心諗第一次來看他陰聲細氣以為是CD, 便介紹乳房給他, 怎知他說我條野6吋長想唔想試 在舖內或想我家或他家都可以 我不出聲讓他自自然然收口  他更口沬横飛得利害 又會比我 ...
3 l9 i) l9 x6 j
一來就這樣問,可想而知姐姐你真的很有吸引力   U+ o4 Z7 w+ z/ [. D9 k
會不會是這網的人嗎 5 p  ~( r8 m5 c7 K/ z: G
化妝品只限motives嗎

回復 125# michelle666 的帖子

仲唔快d去保護佢

回復 118# isis 的帖子

咁離譜! Isis姊姊下次遇到咁嘅情況一定要報警呀, 絕對唔可以俾哩啲變態佬逍遙法外!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:33 發表   ! i! U. @. ^- ?
仲唔快d去保護佢
8 ~7 z+ S* @0 r. }) t. S+ j& Q
忽然諗到, 可以cd埋去搵靚女姐姐, 引個cheap友出黎

回復 126# 心儀 的帖子

不好意剛出街 一回來便即覆 有timeless, pentaxy, skinteligence etc.......................您上網按牌子便走晒出

回復 128# Terry220022 的帖子

多謝各位 我初時都眉頭皺 見他只是看環境(公司的部局) 有些少另有陰謀咁 便一直盯著他 點知他講到出晒位,
! O* W6 B/ J/ o) [  _  y: W還好未拿條野出來 我即刻收聲 等他自己講自己答 又主動留電話及電郵咁 真的很危險 還好化險為夷啫

回復 129# michelle666 的帖子

感激您 因我們做市場部的一定會遇到種種不同的事 要自己執生

回復 129# michelle666 的帖子

感激您 因我們做市場部的一定會遇到種種不同的事 要自己執生

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-8 18:41 發表   
0 F4 I5 b! P% q# p( t; N* j+ u+ n感激您 因我們做市場部的一定會遇到種種不同的事 要自己執生
, R* h& |2 X8 o8 I4 ]/ q靚女姐姐, 小妹咩都冇做, 妳咁快就多謝小妹?
0 Y6 }6 ]! W- [/ W% [靚女姐姐一定要小心, 因為妳得一人工作...

回復 134# michelle666 的帖子

是感恩 雖然大家不認識 但都可以有種無言的感激

回復 134# michelle666 的帖子

您真了解我 知道我是好睇好用 所以老闆只請我一個............啊四

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-8 19:11 發表   5 q' v7 l4 M( Q+ f$ D
是感恩 雖然大家不認識 但都可以有種無言的感激
) }7 X6 e% V$ d" A
靚女姐姐咁幫大家, 小妹實在唔可以接受有人企圖傷害妳

回復 137# michelle666 的帖子

無辦法 有時做到好像叫天不應 叫地不聞 還遇上那類人 好無助!  天啊 我就快頂唔順啦

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-8 20:17 發表   
* x  a* l- t' o6 T  W7 g8 {$ k無辦法 有時做到好像叫天不應 叫地不聞 還遇上那類人 好無助!  天啊 我就快頂唔順啦
- N" }  F+ z2 ^( Z
靚女姐姐, 聽到妳咁講, 小妹好唔開心, 又幫唔到靚女姐姐, 好失敗...

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-8 19:13 發表   8 @2 o! ^& L" _1 z
您真了解我 知道我是好睇好用 所以老闆只請我一個............啊四
$ u! q" ~  Z" ]/ v8 |/ ]7 w1 G
靚女姐姐絕對唔係阿四...