嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   
( c: a8 B3 m0 r: C2 @6 t最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
- |+ M; C( ?$ q: w! f/ }
你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表   
2 Z" B: o& U2 A1 h% ]1 h, c6 \0 _1 i  h/ b5 D$ d& ~
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
4 G0 n# M: t, o! p7 x; G+ P& I$ h( C* x2 B9 \$ |
耐5中一次la  j, |! M' s, i
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   
; L! U5 [4 k2 t# Q! j- {! h3 t) d+ M' v1 Y5 ]9 s' r: ^

: S1 A- F8 @! e' q" S8 Y
0 |6 a: b! \+ q7 _5 ~
& X. R# {+ R0 g6 i
- P, q, g% _6 T; l  k4 |無錯,耐咗就....................
6 o! i: h' M! B1 c+ b1 @  P, [
$ n7 D1 J- b6 J3 k  Q我有套保良射咗無即時洗: U3 ]. d# Z, ?6 A2 t/ Z' J. v
結果黃咗洗5返白
6 O1 Z' F. b) s5 [. J7 W; F而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   
( f# U( H+ r" a3 q5 M最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
' S0 W, I% G- ?  }; A
6 \% r% q3 b2 D" s. G7 j/ w4 I
金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   
' Z' h' c8 Z6 b5 S0 o, l  T% o
) o. L$ v3 J$ k2 f( W# X9 a
耐5中一次la9 G- P) v( s& D8 X; a5 u
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
3 H5 c. p' y( v) D  V9 M' w
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   * Q( W8 j) L. U0 |

/ U/ [+ g$ \/ t
& {. i8 C/ N: R- |, `. W我有套保良射咗無即時洗6 N* e  p0 s; C7 ^$ n4 _
結果黃咗洗5返白' x) r2 V2 A$ h$ T7 X( q
而家套校服淨系用泥射
1 U! d- a* E8 r5 f/ I: x- a  F
我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   * `  x0 \. V, o& O5 x" _% \
我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
" y3 Z7 u: j% ^# n9 t+ P/ |6 H; {
用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   8 e7 ?8 a/ {8 k% Q% C5 Y( p6 u  x( j( w
! d+ H: O. J! M+ x) W
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
0 z) b% I( N4 u' ^. z$ U# x5 U) `
我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   
( @9 ~" \" v. e6 \* `; j
) `- R) S$ O. W* W( |# M我一射完會即刻洗,哈哈
: u1 N  q  b2 L  e" I" {: a0 J4 {( U7 J. b2 Z- X
我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   , e& `, ^5 h0 Z( c
) }6 B. n: `! U3 q3 p
' m' r/ o# y2 R$ P3 D
我刀系,所以家中無人才會射校服
3 k  S( N" N% H" I
我刀係
( _/ H5 c7 W: u# \, C3 a屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   ( Y! M  A' E& [0 \# G
/ z/ u$ I: N. X. ?6 `+ V

0 |2 s% P( }- K: ~我5可以比屋企人知我有校服ma
8 }& ?1 r+ a. Q( k6 B) O
係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   
' N4 f! i; p( f# n  X/ u  I- ^* Z2 }$ J* d) T- U3 x9 K
我刀係* |, H3 X4 g. p3 N# j6 h! S% \
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
0 b/ a! O. f5 \' @
你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   ! A7 c. x+ p6 D# E, E' W$ Z

% a+ x) u4 }# w/ i6 \我刀係
+ a8 u5 y- S+ w屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
8 t# j4 z' r4 g' W. R; L3 d" j1 _4 F+ M0 G0 E
我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   & N/ {; H* w) Y3 p6 r; z5 [
$ @5 C7 G3 n$ k6 C) X% \
係房熨囉.
8 f2 k5 H+ n: L

/ ~* J+ ?  s. E沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   
0 v( T' ~7 c4 U0 J! y/ y( X" v
你屋企人成日去旅行?
' ^; \9 m  c3 z5 {: ^; G
唔係嫁: W" b6 P  X' |4 ?
所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   5 m4 S  N0 }7 g" h) X4 ^" \1 |
" K% S9 v/ c, T3 K# F
3 L$ q% p) g* o% r& [
沒地方牙,間房子細
9 E. Z, i' D6 ?  E買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   , r! R4 Y0 X; I  G6 ^9 ^3 @+ p  V

' M: h. F9 X# @# {$ p: d著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
0 e+ X  G( i% N" n# F0 W9 M; c8 \7 j; x4 u- e; W
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
+ r! z  {# D" q8 g! e* z! l! m7 G0 N- O  {& k- I
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
% H* s: k# f- t  E. c9 Y0 M* N穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨4 _" K/ ^1 v/ d6 l

3 T6 w3 ?3 Y* A" z. k1 q好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
- ~: T% \+ P8 M4 G5 B! [( s) l. q

# `: X8 X* [* H. x, m5 Z4 d9 e嘩.....妹妹咁詳細既.,.; [$ c9 f( j$ a5 q( p3 t8 E. C
好享受咁喎-3-