嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   # E: y8 |4 U0 k- m
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
, r2 b4 l1 ^* A7 J4 G- m$ w  H
2 A- ]! F% [; D) x/ l5 a好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
% u- i2 O; q6 d; D
我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
% }9 w( f2 f7 c% b2 L+ A3 [* |( J0 J% }; V6 U
) J! v% ?# B1 l* a
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
0 V+ F( Y0 ]8 a; t! B點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
1 G3 g4 Z0 [4 U" X2 w0 D4 L穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨3 t! a1 Q) i5 Q3 |0 g

0 r  p: `' ?; F7 }5 e; h% p好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
+ `: O" x- l# T+ _8 X5 Y
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   - q- {; Z9 ]  a. b/ B
# d: ?6 ?5 @$ e6 R; U6 s
買到蒸氣熨斗囉
1 c' E" I- T+ e( n+ r2 c' H
+ R( z- q5 }5 R1 _4 ~打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
$ y  P* K( u; X7 C6 W1 N  |. b. D1 V# Q  g8 ?! d

: r9 J+ j, f0 E! ~) K- F. a我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
0 G& W% `( x& x7 o0 M. K1 B  F

9 q& u: U' J! M$ G# @姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   8 J+ k" C, ?/ [( {' F  d& X! W
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
0 j; z/ W. B$ f& \4 p( W
1 G6 d0 i! T2 r7 h' i; |. @
我cd咗刀會對住鏡打飛機law  X2 o6 G) w# S; r( x3 J( G: Z
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   : t0 F1 l- a! U5 z' ~" q
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
+ e) w& ~$ M! V4 K  E; ?4 F$ u& p2 Y/ Y
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
9 K/ n4 C0 I# B% D2 t4 \9 f3 ^; V# h
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   . U! I$ k$ L! j' ?' W4 Q# V
- \3 P, b& d- A7 w. q) H
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
: p7 d9 l. A$ E0 e9 U, f3 C, B4 d/ U; t2 H( g
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸( z7 `9 ?2 g  E; K. d
用沐浴露慢慢倒在身上" ]7 \4 H5 _+ F2 l, Q
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射% ~, \' y6 k% \, i
唔知有無機會呢
9 e' z( Z/ C$ C( C0 e7 w: E9 B, u( R' N  E

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   3 S- ?2 S" |& j0 k9 H
7 A& U! C# {% |" C3 x  T! w: ^2 \$ G
! R7 ^% K( @2 r& b8 e0 s1 ?
打直刀可以熨果d?
4 c# a# {0 e7 O/ r) b係呀!4 s, h# S& L8 X! c8 E. k4 A4 P. u
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
$ ]: _0 ~+ y! ~4 l- K
* \7 p5 L- l: b0 _; l) b9 o點解會無呢?
" I, K9 M5 r* E2 P
2 Q' ]: w! T' A8 L呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
7 j# a7 A( r7 b: K% z; k: q1 |5 n
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
& T. d! U  Z5 G0 k) [9 Q4 J) e1 m/ I9 S% ]9 m+ o
1 o8 J* E& w9 S6 @* G# i& Y
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
+ a& A* h) X" r& z3 U' M. e
3 H; d0 F, F+ M
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
3 y8 b' G( @3 e, K5 t. m* Z3 W前兩晚試過全套校服在浴缸
2 y7 e, k! t# t1 C( \3 Q用沐浴露慢慢倒在身上+ h0 s7 `2 M* I0 u; \
感覺一絕
3 B) Y& g) X8 F3 A1 Z

( e; Y% ~+ b# Y! z7 F( \, @姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   1 f# I) k: T, i8 _- z$ E8 E

1 }: A1 P/ K* E& z3 [係呀!
& m( A* `0 T1 `& O) j3 y- K4 {. m買返一個用啦!
3 c7 q- Q) i' g6 [9 O2 r4 M) A

' u- @: K/ M1 a; @* U# x等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
" Q5 j) m6 L. v$ v9 R/ g5 B5 v# }3 l  m$ o3 Z$ z& W
6 @6 [, Q, t$ E8 X9 a
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 % g2 R1 X3 M$ H5 L3 O# J' p& ?

. ~1 b6 O, T. s8 I8 Y' ]1 V3 T( V
+ X7 U( T/ s7 O& g
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
0 S- s% ~3 S, H/ p! C% d
) S& h1 w2 H& T2 Z旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   ; g1 L6 t) t3 Z/ c; g
前兩晚試過全套校服在浴缸
/ O7 l; V% j' E5 P# n5 ^& F; N用沐浴露慢慢倒在身上: h  l" [1 s8 P
感覺一絕
, z" W8 ~! [$ F+ s我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
7 e! @, W8 {2 U+ {6 ]越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
9 a! T: q$ J9 R; _' b- n* x$ X% o0 n' }5 w: V
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
& I4 U- i* H6 ^# ^1 k2 f) [越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
4 A' |9 R. [: m7 W- J2 f7 y在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
1 ^/ x: ~9 @: v: n1 J+ v那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
4 n7 n# d. L; ]3 Q: t
# E  j, D. L) [  M在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
' t# i) q3 h8 }6 j+ L/ r9 M, l2 h那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
+ C/ D1 l6 }! N2 t等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,, y' U( ?  O* F: Y" T
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊