嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   8 K1 o6 ]$ \1 q4 J

! d3 }2 s$ h$ L! J9 `仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
! x8 ]. j6 O+ x1 L+ b6 j4 R9 Q% y你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   
3 x- b. M( c: r- s5 t& G
  U. C8 V- T3 c. U你地好大膽阿xd
7 r9 h2 U; [" T4 E( \- i+ |係!) C- Y4 ^6 M+ {2 b" O$ D+ a
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   
8 t! p  J8 i1 }% U7 F: ]+ f2 q9 q5 S8 w. X2 C$ p1 G4 n/ a$ X
係!
7 o0 S0 }  g, |6 K/ y8 O% I' c' R想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
; r8 p( s* u  `* q+ F7 o, }依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   % I+ B7 P0 q- w( J! o6 ~8 i
: i" x" S; g, \, |7 t7 R( N* O6 h
依家有地方??
4 M  y) ~* u" ^
有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   ! U+ L0 r: X) c* E

; z7 d. F8 {: Z  Y4 m" n3 s有,我搬咗另一度住.
2 j8 v' W0 m- P9 ?  S
55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表   . x. X0 U. |' u: \" }% b

& `( p& M7 r3 @. o# M1 ?仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
- I* e' e( W' U( f, [2 w姐姐幻想自己比人強姦?
( ?, e* Y" r" q1 E. c5 K點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   9 `1 p. N' d" b4 |

. y; ?5 F6 h2 t7 y9 i0 \9 D係!
) m0 N- u9 P/ r" i3 L想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
8 ^6 D0 s/ F) ^# f我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   
9 b% U2 D9 L. r# F! G, E& Y9 N
4 ]1 G" i% @4 A0 k8 w$ U55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
; w$ i3 q; D1 X# O
我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   ' ?/ g2 X( F* E- @# r' G( ~. P% N+ \

. T  `$ B# W/ T5 p0 L( y2 h姐姐幻想自己比人強姦?& `8 g: m; j9 G" |
點解要c難d校服?
- k. C$ V" @7 @$ k2 ?' j  z4 a/ g因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   
% `- N! N8 T5 A  b+ ?' i& w
7 R3 \& ?$ ]* @. z我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
& l5 y; D  t: L9 H. L2 F% z
的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表   
" x) [8 n1 \8 D) ^7 t) B/ B9 X' f5 y5 o  j1 e; S
的確十分剌激
+ m# ^! g, p0 U% k8 O" J8 ~8 H

: X8 v' E9 [  }$ q我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   2 h& R( x' R5 L* R

2 z  @$ c' p  @. N  m, [' ?0 e! _0 w3 f: p5 ]2 f# h
我今晚會搵公園既廁所打
8 C; x: M5 V* @7 a1 \3 v# ]
嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   
. i7 T! R# B4 x9 K
, ~6 f& e& B9 V5 R嘩!
- C% T8 N! f# h7 m! Z( U$ y/ M+ T
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣( n" d5 O: Y* X5 Z* S
冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   
0 I- V0 d' L* o
2 n  S* a  d4 b( D
" E. x; D: ~7 m% \& q* B, ]$ N& `  x擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣8 X' E- V& ?- y. k4 T  E* u' [
冇人陪我打飛機
: D0 v# ^/ C" [! Z厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   + {, c6 [; ?, P$ c1 u: ^

9 J  E8 T0 v5 R0 v厲害啊!
  d2 g6 n* P* Q" t$ H5 S8 [. H' m: V
今日放學刀行左一陣
+ p0 Y. X1 a4 y  h' X( |8 ^% z/ ]不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   & x: l: Y# y$ h! l% t9 k

; @+ J/ k5 l+ f" x9 ~+ h3 W$ ~因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
2 x5 M% [5 U4 K" G% A- Y我都試過係樓梯玩過* Q! _7 U$ N1 t  c: Q
只玩過一次,己唔係好記得1 f9 @+ N" W) M" S4 R  ]) a3 S
好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   
1 f( A$ f, @. ?8 }8 B4 W& m) O' ?6 `  r& C& Q) T# b
我都試過係樓梯玩過
" M) e0 {' y) H/ j7 F* j# h) U只玩過一次,己唔係好記得
- T' s- @$ N; U* V9 g好似有撕過,不過係男仔校服定pe
0 |3 a( V* o1 f- G- y
而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   9 o* b$ ~0 b  w4 T
( N- g9 A" s0 G6 i
而家著乜嘢打飛機呀?
4 T) u, p9 M3 K8 C' i8 {* @
我仲係以pe為主,因為鐘意滑
6 A5 @6 O8 N' w6 N( g9 H裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
/ ?7 P+ Q! w% M8 z: X% T間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表   
! S$ v3 I7 X  @3 |% n' l
' {9 r( M9 E6 G. o我仲係以pe為主,因為鐘意滑
  V3 h. T6 h2 m5 a裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
3 S& c/ m( a& L5 ?* a間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
; R4 }$ T: _* }. i! R& N7 Y/ H
另一件上衫是?4 J' w: N7 K4 t2 j9 ]/ E( p/ F' q
係包住JJ打?
6 u% U# \$ |4 p/ i1 p7 F其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   % n. m' f2 ^8 d- M

' c& n0 C( G$ t" o0 j' M( }另一件上衫是?/ `6 J; C' C  k; D+ J/ _, A
係包住JJ打?; o& p  j7 ]1 L
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
# d9 T; D6 ~7 a- I. W
係,包住來磨
# x( `* f+ b* C" p! Z/ A搞到我都想玩下

最近訪問的版塊