嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 joey1234 於 16-4-2014 14:39 發表   8 j9 q- Q  W/ m& G
好似幾好玩
7 l$ ^' d( @! J/ ]
7 p; `5 W: ~7 d" [( D
你講比人對住打飛機定互搞先?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…! k: h1 N( X* i
但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..

回復 21# noredia 的帖子

好幸福喔

回復 79# ZOE.HO 的帖子

您可以幫下口嘛

:hehe
5 z0 U; E: c/ d2 u  z% c2 ~有無CD夠膽同我去睇戲  
* w, X0 W. v, t, h7 P; H- S睇午夜場人少可以攬住你黎摸

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 19-4-2014 14:13 發表   
- S$ N  f$ d4 F; m; h7 R7 E( x" K其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…
4 C$ D* |% g$ r7 }; P! v$ r# ]但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
: H! G1 j+ c% r2 W( n8 L, M
7 P7 }( ^3 b, K; g" v) {
擔心咩先?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 13:50 發表$ h; M8 U+ t$ I' L. r
擔心咩先?
體液交換(精液/陰道分泌物/口水/血液……)% H9 i4 `( }0 n; |7 i' y
可導致肝炎、愛滋病毒等傳染
& E4 F1 R+ s' p……正確使用安全套可有效降低風險
* B' D$ X7 d# h; i% p拍住個別會員……提防衰十一
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 30-4-2014 06:42 發表   
; J* B# }+ {5 D1 E. E體液交換(精液/陰道分泌物/口水/血液……)/ J6 b& ~7 K* C7 c
可導致肝炎、愛滋病毒等傳染
1 n5 Y2 b* w1 n9 H5 Z* W9 Q……正確使用安全套可有效降低風險
  o" g& D+ z% b( D, h  p" N拍住個別會員……提防衰十一
* d7 R& I" @) H& g* l  G1 Z) f$ S; U5 |7 W7 x
好多直男想衰我十一架la8 v& [2 A. M5 ]/ K
煩到死

我想試.....

攬下,錫下,摸下都可以嘅。6 f  ~: m: q9 E+ h8 b7 }

/ h9 S' \* ?4 ^! |; w$ G8 l: y[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-6-29 12:41 編輯 ]

咩叫咁就一世:o
' E% |. w" J1 V& ^. a3 f/ s7 ?吾明 , W: R2 x! |- N( |
引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   3 V3 ~8 y* ~5 A6 _4 m
其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…* \% m. E4 V3 f( h& S# K
但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-6-12 04:11 發表   " U, c4 B* m& y6 s/ P" {0 Z$ S
咩叫咁就一世:o
" u* P3 E- t' X6 [/ }( D. Y吾明 / Z" Y  l9 ~! x% q
肝炎,愛滋,性病……
暫停寫入

我只是喜歡穿女裝..但我性取向還是很正常...8 a+ w: x/ {3 q( l6 G* `
所以不會試

我試過CD後同直男玩,用手同口(要用套套先用口口),BUT 我都係喜歡同姐妹玩多D,就算唔玩,一齊CD完傾吓計都好開心

我以直男身份, 在羅湖約過幾位CD 下午鐘點房玩, 4小時才100元, 我理解CD妹妹是想得女生的快感, 我是當他們想被入才進入的, 一般是欣賞他們變裝, 幫他們拍照留念, 當她們是女生來用手口服侍, 尊重便開心

我之前試過cd左之後用手同用口幫人出,,試過比人口爆同顏射,之後佢拎左震蛋同震棒玩我,真係high到爆,好想試下同cd玩,大家可以pm我夾時間

好似好吸引 好想cd果陣被玩xd
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

CD後成日幻想自己是小女生...
! i7 W6 k: h7 U然後被男生溫柔對待5 ~' O  D9 S  }7 k3 l1 Q
渣波...摸全身...  X3 j: S$ b+ m4 b7 m
作為女生的我幫佢含...含到佢出...
. h6 W% d" ^6 y/ @再被佢插同射...感到會好幸福的7 X) |' `& l" N8 k/ U
但好怕生野 所以未試過

有時都會幻想用口幫人同埋俾人入 ..