嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   
3 `0 D4 n7 M3 x5 C% c好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
, M: @+ ^, k% e: t5 p- k  a) a
  G6 F& {1 U3 R& e2 M
我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.* W! {! {4 X5 x: E" |7 J+ L
可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$
& U, @4 U! F6 I8 v, P& I+ V* O好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   
' m. n$ F) Q' [, U) J  p: r我好中意果種感覺:$+ b: e% q7 U5 P7 V$ X- [! j
好有被愛feel
; ]  P3 Z8 s7 m) k
Yes ar
& L' a" s0 r/ I5 k6 w- M抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   
& B9 G, S. U5 l5 P: f
: J7 f+ q5 ^6 R0 y( k. YYes ar
6 Z- ~8 C# ?/ n+ G  f抱住瞓教仲有feel
  |# o3 d; w  f6 z

5 W' @8 g% g7 T姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
) U; H' \$ Z! U/ c2 Q如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
; d* v+ z8 n# V# T0 }$ r4 L% C' N7 A: y# h9 {/ l, X

好句好句xdd; `, }' s; l. u
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   ' F1 w, B: E4 n; J* d

6 z; ~; r# V8 O/ b0 o* `3 E9 g  S" v1 y
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
" v4 X* ]5 p5 U$ U- ?& X; U如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   4 K8 D6 N! I5 M6 h: c$ }! h

) w$ I; [# z3 Z
2 }1 p; h1 r- ^姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
/ N9 X+ k6 z& t8 s, i" t4 q如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
: W5 U: K# J% S. N" i' T
% O3 K' n) ^* V  e% c/ G
又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   . Y) n1 o; c  L) j8 R2 P1 Z( l
zoe姐姐15碎? :o
1 T' `6 a0 P4 w+ L1 H* S
9 ?/ v# O  P3 H6 F; Z* R; B  @系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   
  Q: ]" n+ X3 H9 X$ h, [/ ^* s, N8 G: f好句好句xdd2 i1 K$ f) H% Z6 k1 a5 b
7 T$ K5 o# Y+ n2 h% L; ?
哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   . f. p+ \! [* K3 }
2 C  d% V- J5 V* ^8 }& u3 t5 K
# c2 q  F, f- C# J) j3 {/ I
又是歌詞?
8 t) h& Z; U, V# @- f% z3 Z/ U% s5 j  x3 G3 w
係牙,不過改左D$ b3 Z: T/ A: }: @& H, E7 Y
歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   0 R! D1 m4 ]/ U, a. G# S# ^

4 A: h, t9 h# `. W' u" c
6 |, i: H5 n- R# }! g係牙,不過改左D
$ H/ E; E" h0 L$ O歌名叫"同步過冬"
8 v! [' V- g- Y0 D

+ N* R" F  ]5 I1 T7 {& d$ Z. @5知系咩歌泥………
, }' J" \3 r# |9 N浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   
3 s0 D! Z3 r; z. ~1 n
4 r5 T, N# j' |$ \2 t% B! [9 z+ B5 u! g& `/ g- C8 i
5知系咩歌泥………. W1 O  K9 x' J4 E, ^
浪費了姐姐好意
; S; o# |0 r) T5 t: R

3 h, Y9 w; Z; s! c咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel $ z9 O" ^% C7 }9 `  q& k6 `  R4 i
最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   % D5 S7 X0 S' \
我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
7 C0 i5 ]: ^* ?+ W9 a* V
& k9 M! ~  h& l
試過la
8 g: S4 \3 g. i好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩