嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我經常幻想自己被一大班男人輪姦後庭,然後口爆或顏射,完全唔理我感受瘋狂地操我,好變態呀,囧(>_<)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想幫直男口爆及從後面猛插我,唸到都有d硬硬地

有呀

試過用口................................................

引用:
原帖由 jacky1083 於 2014-6-23 18:27 發表   - l- H$ E5 c+ M
我之前試過cd左之後用手同用口幫人出,,試過比人口爆同顏射,之後佢拎左震蛋同震棒玩我,真係high到爆,好想試下同cd玩,大家可以pm我夾時間
; X! `6 ~( i; Y+ d6 L" m- `

* S! N; f2 }1 i0 O. Z9 A
+ O! d% y- g: {* D4 B我諗起都好high, 不過我高大CD唔太好睇, 同埋我CD只係著婚紗, 怕對手嫌棄未敢試

同感, 好想, 但好怕............

应该有不少试过吧

嘩好似好正咁同CD) p5 C0 K" L' `! _7 i0 u  S2 E& D
我係直男,本身鍾意睇人妖AV
2 d! G; Y4 U3 c% n% f不過可能我直男,淨係接受到打飛機

引用:
原帖由 hksouth 於 2014-7-2 21:19 發表   $ z- G% a7 ?% W8 ^( H- b
嘩好似好正咁同CD2 H  D/ l; r: X! p: R! Q
我係直男,本身鍾意睇人妖AV6 B% ]: Y; [/ B  M2 F. _) B
不過可能我直男,淨係接受到打飛機
, C+ s0 n5 V9 E* p/ y/ U( d6 @1 j6 _+ N; a3 [' l7 H
鐘意睇同鐘意搞係兩回事!

未試過。因為好難就時間。好想溫柔咁攬住cd.....pm我喔

引用:
原帖由 08miki08 於 2014-7-2 22:25 發表   
; S' e3 \  F2 q, k7 E" h6 c$ C+ j8 b7 z7 _. q  w

" L% Q7 }1 q; ~3 U8 p鐘意睇同鐘意搞係兩回事!
) I  I. X* t* J睇個時都幻想緊可唔可以有條_ _ 比我玩下& k. E$ m! a  E4 R& m
可惜無乜機會,同埋都唔會有男人/CD接受到淨係對住一齊打飛機掛。

無人討論嗱 # u7 i0 ]  G" ?  T, g
好想聽多啲

我都試過~~~~

引用:
原帖由 anglelababy 於 2014-7-10 19:23 發表   
, C4 n( j  M+ d* `" a& S4 l我都試過~~~~
. K8 D1 q! z3 @( b( f( m/ r* Z
點樣開始架到底?
* d3 t' v- X. @5 R9 X: y暗示?

未試過0 0

我剩係鍾意扮女仔......

有試過.7 ^- n; V3 r' Y0 K1 `7 a
上個月同女朋友玩..' S) g! Y/ |% r; h
玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..
* s+ E, P& U* o9 `% S8 h之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交; L' j$ R# `0 ~! Z

$ G1 I- i$ n! Z: C7 `+ z一開始都吾想. P4 n, ]( i1 h/ b
但女友話吾做就以後吾同我.....
8 Q% t, O) j! i/ w* b1 u咁我大膽D去啦...
% Z/ Z9 q1 g! w) r點知...都吾知有沒1分鐘佢細佬完全沒通知就直射 [姐係口爆]
0 j' n6 T( I# o# i個下有種想嘔的感覺
9 x8 I* J! }" S! U6 O5 S4 m4 p# B3 f; \

引用:
原帖由 偽娘 於 2014-7-13 11:35 發表   
; z$ p% v5 b1 k' f3 `有試過.) }3 E9 p6 L# s4 H' s
上個月同女朋友玩..4 i: y6 E( m' e8 Y& Q0 y/ ^
玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..- H+ D5 \4 R7 R+ Q5 A5 z7 b
之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交
8 b' |; q# J4 K+ B
1 ?  v& _" X( R# K1 w/ N一開始都吾想
1 B# O& j: [! f8 g$ H" l5 i' h但女友話吾做就以後吾同我.....
; E7 X, j" H6 X: z, v* w咁我大膽 ...
% C4 c; D3 {* z* ?
2 i9 `* T& c* F2 T" ~
哇...有冇咁正...1 E) h- i6 z$ j+ ^
第一正係你女朋友接受你CD4 _" V: ]  j/ c0 p0 w/ v4 V! Y
第二正係咁岩識得男人鐘意CD
: c" T. A1 T2 _第三正係又咁好彩你女友竟然接受到你同佢細佬搞同口爆...2 A3 P1 E: \" R' A+ B  v
第四正係你細佬又肯同你搞....4 F$ T0 m* A$ w

* n4 e; \9 C# c; V5 T6 I+ P: }可唔可以講多D8 Z( I' c; Z) _. \  L5 o
好期待

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   0 t8 D8 `7 F3 j- u! H* ^
其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…
2 d6 Q' ~" S. @- I6 F1 l8 T7 \. L但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
. l: W+ Z+ \% U+ Z" w- u
我都係,想同其他姊姊一齊cd互攪磨j磨到出,直男唔要啦xd

很想試耶~
3 e- R+ `0 @0 j" h4 l( b8 h6 L3 V0 }穿女裝的時候都超想被口爆或被肛1 I- m+ ]7 d; O. O
體驗女生高潮時的快感
8 f! d, ~  S5 ~但真的會怕.....  超級怕   
$ S9 ]& N0 j+ c& F) ^如果中鏢的話 就慘囉 $ s. p" ~1 a4 w; l7 b' P
好矛盾啊!!!!!!!

回復 20# NWFB_970 的帖子

唔係呀...我試過了