嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

萊卡緊身衣

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔知著o左之後仲睇唔睇到o野呢?

應該睇到少少既6 p" f& P! T0 f6 F5 L  L5 D
但係會唔會著呢件緊身衣去游水?

睇到, 不過矇矇地

依個係咪樓主來架~~~

這..........該怎麼穿捏?

緊身衣舒服嗎??

會唔會焗死架

睇野應該得,但要搵人幫你拉拉鏈!

引用:
原帖由 1677 於 2009-4-19 02:33 發表
* V- _9 c# A* l$ }# `+ y! n睇野應該得,但要搵人幫你拉拉鏈!
6 f3 l& q( q+ y8 `
$ d3 d  T0 H9 A  v" `# k1 K; t4 [應該可以自已著可以自已除, 只要用條繩扣上拉鍊頭就得..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 17:17 發表
3 W6 n' H7 r' l6 u2 H' E, {0 K, `/ `

" W: T* T4 j/ [% Q" [; @! Q應該可以自已著可以自已除, 只要用條繩扣上拉鍊頭就得..
/ L$ s6 l- C1 Z! R4 e) d$ L7 e: p& z0 z& G
如果條繩斷左咪要搵人求救9 N% {) H( t6 i  ~
好大風險喎,哈哈哈哈...

咁黑仔都冇計啦..
. ^, B/ k  }7 j  |8 @8 ^" d( z/ `9 l+ s% Z, g  p
其實除係冇問題,大力d拉開就得,著先要用拉鍊啫.

咁又係,著果下要擝到實哂先拉到拉鍊
$ r9 z) P, @3 J5 N: J真係幾考功夫

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 01:38 發表 ' Q: [. H% t1 f# h9 {6 D& p- n
咁又係,著果下要擝到實哂先拉到拉鍊7 G5 Z/ w0 ]6 k+ C
真係幾考功夫
) ]: r6 @  R) g5 w& g4 t- S/ N" J

' I9 ^% ^, O  o( k8 l  t. \5 X當你買咗試多幾次就冇問題..熟能生巧吖嗎..

著去潛水真係一流

潛水衣亦係my favour 之一.
- ^5 w3 }4 W6 _$ i/ v款式好多好型,而且可以open地著.
  g" |: P) H8 ]9 _zentai 就係私人時間先玩啦..

反而想知....抖唔抖到氣架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-26 03:10 發表 , C" s- a& {" v7 a! u
反而想知....抖唔抖到氣架
, u; Y# f: L3 e+ g
: D* G7 G+ Q! j" V  w( k/ r4 d
睇料la,lycra就冇問題,pvc就要開窿,口或者鼻啦.

頭套萊卡,其他PVC咁就正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-26 23:54 發表
) A( L+ c4 I" Q5 w# t1 S' ^
) D. {8 R% G  n6 Y3 Y, }( M% R+ N: G% @
睇料la,lycra就冇問題,pvc就要開窿,口或者鼻啦.
& f' R% U/ C& I* m% U+ b即係, 如果係lycra既話/ \) T# X; I; y  |9 `
著佢全日, 既可以睇到野
! w: X/ ?, A% `5 n+ I又唔會抖唔到氣5 [# x" N$ n4 _7 [
亦夠貼身?