嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴
8 _4 E; i- ~" v1 k" L麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
# X: E7 b, K9 |8 M7 G+ N  r" J小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
- }- m! S) r- U: ^( I: x如果搵到同埋價錢唔係太貴. F7 E7 Y7 a: o' g9 G
麻煩關照我一聲喎
' N3 }: S1 c( g

- H" f2 ^# o8 ]一定一定,有好野必互相交流..  - u' N2 V+ \) J0 Y( G
/ Y" z( ?# j4 _. M
下邊呢位真係當泳衣用:
! h6 J# u) x: G6 _% fhttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表
# f- A+ g: F9 c9 X6 u  w  |: `4 O邊到有得買先
" F- o; b- {. o4 N1 B7 L/ }) I& ~3 g
9 S1 M" D5 t/ N, W& X# }2 T# K
yahoo auction 有人賣緊..* g2 }! [: ?" d. i
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表
4 d* y: t$ B( G- _3 [/ q$ k( @1 n; b3 g% s' w
# z6 ^7 H+ M5 j$ t/ G7 \  X
一定一定,有好野必互相交流.. 
. n5 O3 P5 }3 @
. Q: t* e1 q: w! _2 M下邊呢位真係當泳衣用:) G6 ~) Q6 r8 y5 j2 Y3 P' {
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
; H9 T) J# n9 l% A, g& X* C
) h2 e2 h  u- T* q. u1 \- }" |% V  @9 s6 T+ k" D% b% F9 P' x
呢位外籍人任真係掂呀
) j- n! d7 W# j! X$ t/ `9 ]佢著果件應該唔係膠衣
' r" b7 s9 u$ C! y濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:; K# C3 A( \9 p0 L1 N2 e
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U% X( S4 H% l+ C- }
8 C. Y8 k/ `$ G! _
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):
6 _3 q* m: _( u1 V# P) P& N3 |http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀 " I5 H& n- T; \" K5 S, W
喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
4 c" L( w, |+ x. u) n/ w著埋出街果段最正呀 % F5 i7 [$ U) a( t
喺香港會唔會比差人拉架
+ l/ X( d$ }/ l* q+ k" D

6 G: a+ j4 D: G1 H5 p哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 ' \- [6 {% P! w; V9 g: N4 e
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架9 }+ f+ j% c* k  b. h$ E
睇唔到野好無助咕喎
! F; h7 _! ^6 {( w% R5 C
我直頭會返唔到上床.... T' q2 V' M4 S" t6 a; \
一定撞死都似% u1 u( f6 a* B4 s( F! M& q" s
咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 ; m; }) }  G. k. [: \8 `
我諗住如果頭套可以分開既話
  y: o$ \2 f2 N天冷可以著埋出街,正呀
" K9 z0 _$ o; ~2 t, @, Z6 u. i$ A咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表
! I$ ]4 z" p8 y& P# o& h7 r/ ~$ _
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
( Y8 H) R, T( A% E% F

: k8 Z6 N, A+ E+ ]* ~4 k7 X: o: _3 Q# }咁可以响重要位置開窿啫..
! V3 ^5 `, L8 N4 S/ W6 R/ m
' T3 B# K9 n* K1 K6 K4 i9 ]% R1 U
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 6 r3 y6 W! ?' I: \
我諗住如果頭套可以分開既話, U- _. i3 A, Q1 _4 D9 H
天冷可以著埋出街,正呀
, x( Z  M3 P4 X
& o" s# d+ a1 Y) J1 b8 o
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
7 r2 Z3 ]+ M, b8 G! q
5 B& e) B8 y; X
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 - D' u# k" W( f8 {; m# f
膠既留番冬天著..$ f2 [; D9 [; o. p! i

I8 W" k# S7 ~2 Z6 k" i諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
# ?) Q# D. t4 B& _8 h5 x" a有神秘又有方便, 幾好   
9 C8 Z8 B* z  k3 _9 _9 L7 D
  q: W' H8 o0 W
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:; h" s) q# S. k- W5 {
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
3 l& J! f. i& \" P  \, m
$ F6 v8 x  L' h- W
* }: X2 I: c3 Q( c" |- ^( e1 L0 u  F7 ?

0 }! Z/ y. }( ]8 V) l* c  t* ~
2 g- `. _( \( F' m4 ^% c/ \; l2 A7 |
3 }& ]3 K/ N1 P/ \( x2 h諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
& h" W4 l: e# f$ g! t' d$ o/ F: ~) }4 `  D6 u

& \5 \( r% m! e5 u% a8 y( v# g
7 ~! M5 l$ p, B0 C天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
/ J) m# ?/ D( H. k: I' O! h[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 : C; l  X: V4 b4 a# j2 l6 \
* J4 p! m( L7 ^$ ~/ ]

$ r" G; J* j2 g* e& {: j6 R5 _) F7 m! f* b/ h; }" f) Q
, s/ K5 B9 S' u! d

, x6 x9 e: q& M, Y1 Y; m4 b" V  [
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  1 t& |3 v" K3 |8 H0 I7 \2 z
7 q; X! s3 a: l5 x  p
, j$ v1 @* @/ Z& b" [. `
4 \: t( |9 x2 K4 M# h+ B, N
天冷好多時 ...
5 Z8 R/ J( R9 p" ~+ ~5 I; M9 j" v香港地,我真係凍極都未用過手套.. 3 C6 ?% `* ~: b9 ~' J5 r
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
, S7 z+ _& \6 f3 J( F上面一凍起黎都幾係野% g# E) x; D; Z( Q# L2 t
所以呢件緊身衣真係大派用場
/ a/ u1 X% o4 B4 P- j* W不過下面點樣開窿
! r. v. |7 ]- G* y真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方..   F7 H5 \1 @$ {' u

) P! g$ I/ f8 \' W* p4 ^開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..& X5 D& Z1 v3 f0 W- e' w1 Q: a: E) L
/ i! ~1 h* \' i- A
再唔係分開上下身囉..
, a5 }5 a% _9 s$ R4 y% ]  u# p& ^7 ~# ~$ d5 r4 C

分開左上下身感覺應該差好多喎
( P  P) u  d1 v9 K: O諗落都係步姐果件方便好多呀
; v" J& h7 l. r( X; N$ _! A" @由前面拉到去後面% y5 o- A$ Z9 a, B, a
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
: U; y& B8 t8 `3 J
0 f% a' \' t4 d0 F0 s4 z
' ^; h4 D) T5 C咁可以响重要位置開窿啫..
  L' x/ b1 e8 u% h0 b+ C# V- F- |& v3 H  ]* \. s( Q) X5 a/ [) @
2 L) a! K* a+ q5 f' Z
& G3 U# k7 |2 G  _$ ]8 b
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
! P9 Z# ]4 c3 W' r+ n9 D2 Z" t
7 ~  ^$ s. Q5 A
( j# O1 l8 B3 p. f5 v  L, q7 N; |. q' h3 a7 G
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:1 c2 \8 M+ n' K0 s# _
http://www.youtube.com/watch ...
7 I- o7 `3 z0 H: q
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:& I/ P% q' b( s
0 L* r( d1 ]' G0 g3 _
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M# ]! r( l; G; t6 y/ g- f( N1 C
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
/ o/ c2 h/ U' m, o. {( R7 w, |2 chttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
6 M) ?" b: Z+ K1 W2 q! L3 ]http://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o