嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

ar..... 我已經講緊lycra喎...
# g$ r+ C6 T+ h' d好似睇唔到.... ' B  c$ h; r1 c) ^% @0 ^  a
(就我以前個件嚟講....)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多少都會睇D啩6 l' ?7 z5 I! M9 y6 J/ N
膠既先睇唔到咋係麻

淘寶應該會有,買返件嘆下先得

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:26 發表 ! Z* M0 w' H' f4 V
多少都會睇D啩  z' D: y# U! m7 \. I0 ?" D
膠既先睇唔到咋係麻
7 o+ b7 @, Z8 I$ O) r# k) S8 u9 C+ W0 b% o$ Z3 S2 ~
剩係睇到光暗咋,我覺得算睇唔到囉...* i: H; I3 W4 V' Y
膠既一定唔得啦..

有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
6 m3 [: z) U' v9 z: A睇唔到野好無助咕喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 3 ~8 U$ M9 @  m: d
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
6 J1 p# f* C4 t: J$ G8 o睇唔到野好無助咕喎
2 [* A5 n( l( M

, z7 h0 V  z) ^' ?3 E0 f3 n$ t2 B若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..
4 `0 q4 |% X4 m) L/ S; S( X! d無助都係sm feel既一種...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:23 發表
0 E' J4 o" H" j
! x, u! r( g1 c7 j+ @3 _( N- o/ A7 L
若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..
3 I' D; ?* V. |3 P8 j$ M無助都係sm feel既一種...
" X# K: f3 X4 h5 O4 n# u2 m

: }9 D  }1 D# C! O  L* A咁咪要搵人輔助下一齊玩先得

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 02:59 發表
/ T& F  V' |7 O" X9 y吓.乜唔係先著全身絲襪再著緊身衣咩   
% d3 ]6 B6 i* K2 B- h! {' v9 n3 O( t& ]% W# o1 Q
終於諗得返點解啦... 4 ?2 Z  D; O: i  w& h+ E
"全身絲襪緊身衣"
3 M) R$ r$ v* y9 t=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪
0 |: o2 @3 g6 o; t) U. B& F
6 S& h2 p, u3 |5 r3 m! L'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.
0 B! ~3 [; u! b- S# I9 O+ E- E% j: L8 Q+ S* ~8 D
"全身絲襪緊身衣"
/ q, n0 H7 S2 {! ]5 B' W=先著絲襪再著緊身衣9 l' Q) n' {. c0 e  Q
, w. L+ S$ Q! [3 p7 Z5 u9 a
'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就係全身緊身衣.
- V- {! H$ O- i" @' U
+ k/ w  @* I% v, c最終都係睇作者點解啦...6 F8 _7 B6 `6 ^9 v9 W

# A8 [2 ]  z# d/ }. i3 M(雖然覺得作者冇諗到咁遠)

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:37 發表
& o$ m7 \! w) L# H1 f- U8 k2 J& f( M8 C0 C
6 l( r2 n, E9 r2 \- x) p% c( k
咁咪要搵人輔助下一齊玩先得
* @" T* \5 O; x& x
. `5 N2 i- S  N
都唔一定, 一個自綁仲無助...
' ?+ ~4 T- R% k# g! A, T7 o) Y不過超高難度...

我諗住如果頭套可以分開既話  A, b7 x4 ^  z; V# K+ _1 g% [, Z2 p
天冷可以著埋出街,正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:40 發表
0 L6 x5 \- M- T( h+ Q
) n$ U3 x1 A# P. F; T0 C" h. N9 F7 n( a% l: e- s6 [  L1 z$ y
終於諗得返點解啦... , a/ z( h# V+ d7 |: V9 C
"全身絲襪緊身衣"% R8 x0 S) s# ?6 M" {$ k6 i1 T( c/ _
=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪6 \6 k& W+ s: Z7 _" s

- l+ b1 V* B) I* K/ {'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.
* |) Z. ^0 F- j
; u2 x4 ]' d1 [  K9 q8 |"全身絲襪緊身衣"
# L, F' l* k% w=先著絲襪再著緊身衣* Y5 }  s/ E. E% J  a, l4 u0 I* L
) Y( n5 H/ l  P2 j" [" j5 @
'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就 ...
8 `8 }" ]! Q# s& k: T

8 U& d, {% m& K* d; I( z+ Q8 w# u1 y, M4 P
作者呢個諗法真係唔錯喎+ y# c7 X8 w  m* s; @
搞到我鬼死咁想試下

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:52 發表
6 g7 ?- I  L+ k* X# K' j( I& }) V) m! }2 u
3 W* p6 c% ]! ?& P

. R- x3 T0 E, y' J$ ~作者呢個諗法真係唔錯喎2 D/ g& r1 s5 {: I& `( R9 U% n
搞到我鬼死咁想試下
1 Y. W6 F2 k) Y  S& W( H$ K9 {  u, W$ f6 J4 E6 d( C6 E0 w
作者係咪咁諗嫁.. 似係你既演繹多d
, N% ]/ l8 m0 u" L. [' f+ z! U( F: X$ j6 w
...雖然我都覺得勁正   

咁都係作者有呢方面提出我先諗到喎
3 t6 ]! v+ x4 b/ @4 k諗起都已經好正,到時應該會一試難忘啊

唔... 真係有d期待.. ( ]! {* o8 Q7 ]- Y4 }+ w- f
你應該到時寫番個用後報告...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 12:24 發表 5 v2 _' R) O' F8 Q0 U
唔... 真係有d期待.. % F; Y% S' o- ~9 p
你應該到時寫番個用後報告...
! O6 {6 y( i! g. u* E( {" C/ H

) v1 }+ [/ \2 B# d) X一定一定,現時仲未上大陸入錢到支付寶
* r' \! [5 G5 n% O' U0 Y還是等多排先有機會上去6 N/ u. H& C! x
到時我會買萊卡的緊身衣 ! }7 E( ]$ d& m/ T5 J" Q
始終膠既唔係咁岩我

咁你會唔會令既lycra呀?
/ [- F, s1 R; `係既話,小心係塗膠喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

令既真係靚好多" L* ]. D1 }% b) c6 f. W1 B6 C
不過我好怕膠衣架# T& l7 C* E+ w$ v
會皮膚敏感

係呀,令既(通常係金屬色)睇落靚好多..
4 N1 [' k1 f  y4 K, L( C3 H  Z5 L# }我意思係令既lycra,唔係膠(latex),佢係透氣既..
$ j! }$ e$ u  U3 ]而且latex d膠味好勁,都幾難聞..
" M; F2 q7 Z! K$ a當然令既lycra就唔會啦..
! v4 Q& R3 a4 W/ Q- J$ `, e% S# }8 m4 z# G  z2 s5 g
敏感唔敏感就難講..

令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面
* _4 D. u& y: `( h) L所以令唔令都無咩所謂既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 00:25 發表
! h! X2 b  F9 _令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面
" l# g4 W7 x* J2 o* @: F/ ?所以令唔令都無咩所謂既
$ ?4 |- f6 S: e; f7 |( G! C- a5 m1 S* O3 \$ S
exactly 啦,完全係我之前個case..
9 o5 {* N. b% Y6 D/ _0 ~" e# r5 {7 a+ ]0 e甩又甩唔哂先唔掂  
! I$ z4 ?: I: V3 `所以我都搵緊唔甩又令既lycra衫..