嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-1-28 20:55 發表   % O. n2 r3 y/ O# k, E' r
無左陣腥味同埋吞個陣無封喉既感覺其實唔錯,不過無精液咁大量有d可卜,不過未見過咁透明既野
4 {( b2 E1 v3 B/ E+ Y1 a1 G2 X: {5 v

' P6 e/ U! ?2 v7 t通常男人興奮時jj 尿道口,有一絲分泌物流水
0 j8 d: z  V( c0 w帶丁奌兒咸味

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-29 00:33 發表     M% k8 |% F% D. z) b* S! U
我鍾意含人jj,諗起被我愈含愈大就興奮。可惜未有男友……) x7 p' U0 Y1 M5 T  Z; h9 Z1 K/ S
我唔鍾意被含,可能我男兒身、女兒心,我都唔得射精有快感!
; q. G" f* \# X- B# T  S

+ F/ W0 T  I: \我也愛含
# p- ~0 M. q" m" z在射的時,他jj 特別漲
. O; ?0 r% _! y, c1 l0 t* S又硬,令到男人出射,心內好有成功感

Why not both

引用:
原帖由 hkopenb01865 於 2021-2-3 15:38 發表   ' V3 c; E1 Z* ~+ N- L) p
Why not both
$ d) M4 J& l  @6 J8 P
, i! p! x6 x4 e; k; B* f# u我喜歡男人的寶貝, 在我口中

好想試下互含

喜歡含的,但始終未試過

我係直男,想試下幫CD含同口爆。有興趣可以加我TG,絕非惡作劇,非誠勿擾。6 D+ N2 n$ f7 d* B6 e$ y( n
TG: bravenewmanworld

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-7 04:03 發表   
( ?* q0 a) |; [4 }( J  [+ z喜歡含的,但始終未試過
/ n- |" r) B  v0 \' o

- O$ n& r5 M+ {# M含至男人, 爆出熱流, 好有成功感

被含啦,尤其係坐喺張梳化到掰大俾人含,好爽

回復 68# joey221 的帖子

個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-2-9 14:54 發表   
- x: [4 s" V6 |+ m& l& O# N/ _$ \個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺
; G/ k& c9 P2 f' l5 M

; M1 P* c- }1 R( |% ^) @7 _含至他舒服表情
& o5 ]  R5 n$ K" a+ m! W( X* @0 D好好看,我身心也覺自己是女人

鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel8 u5 r1 e- E. e% S) h% }3 P
可能太好味 口水太多

我想試下幫人含,可惜未有機會
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 dorathy1314 於 2021-2-10 19:12 發表   : _8 l- ^: @, j) j5 o+ b
我想試下幫人含,可惜未有機會
' ~8 E6 F6 b+ x% u9 T$ U$ }! G% S& J+ F) S
引用:
原帖由 michtranny 於 2021-2-10 18:06 發表   
" H8 N/ \  @$ @6 O9 m鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel4 l' c" J4 v0 H4 E) `1 \
可能太好味 口水太多
( B7 w+ j' l, l3 x9 b, e( I% b% X: Z8 x* j* r
我會穿上裙子絲和高根6 I! z4 s# D" Z* D: J9 E/ t
給予男人,像女人含他感覺

喜歡含人

因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..

中意比人含,亦都唔介意幫cd含
7 b, \* C/ @) l: t1 }+ Z+ c
  n- ^- Z, `5 |: K2 {/ R$ nhttps://t.me/whatsyrnamee

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2021-2-16 13:36 發表   
- t4 o4 w8 A, Y: u& [/ W5 h因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..
: g+ I4 D& C* G

# o% g7 ?/ ^' l* a1 a0 s3 U. }# z6 N男人射前一刻,jj 又漲又特別硬
+ U( m) l7 q  P0 C8 b6 B: t好有口感

男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人

引用:
原帖由 kongbai111 於 2021-2-19 14:54 發表   
. I: Y5 r/ O% v1 e5 `; M. h男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人
1 c: [9 ~3 K( Z* p/ A# U
1 W3 E2 ~" H3 o. w穿上女裝含,給予被含者,才有興趣

喜欢含别人噶,由软开始含∼再到硬,直到他在我口里喷射,我会奶干净,一D都唔放过!
8 X5 z) b5 r# Q% }
" b8 v. k' R9 I4 N7 S[ 本帖最後由 冷冷的秋 於 2021-2-20 15:09 編輯 ]