嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 18:07 發表   
: p, }' l4 H5 {2 C如果是cd 含你jj 7 ]! O! ]& @7 H# o& S
會否接受
% p% m3 I0 V  z- e2 C  M5 X都會勉強接受既,但就好似你21樓所講差唔多,被含我下身一定要絲襪高跟鞋  h4 a6 Y) P! \# o, T4 z) \" B
6 I! P) z9 U. L% D7 B" ^  |4 P; K1 x
一黎可以show絲襪美腿,二黎可以令對方一邊含,一邊用雙手撫摸我既美腿

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
味試過,但想試下含人含到爆

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-21 18:44 發表   5 R! Z+ P5 _$ K5 n9 p" u3 F# {$ e4 N

7 O+ h& |% @  g6 m/ l# N2 _都會勉強接受既,但就好似你21樓所講差唔多,被含我下身一定要絲襪高跟鞋, e4 z3 Y5 C! `! n. `
5 L  U) H( y5 s  G1 A+ I# i
一黎可以show絲襪美腿,二黎可以令對方一邊含,一邊用雙手撫摸我既美腿
/ [0 h( i+ x; ~- J5 p( t: g! C$ H4 H% r
穿上女裝含,給予被含者,才有興趣
1 a. B7 M% `" `; H+ R: u7 i好多時我們cd 更比真正女人
0 i. j4 N; z1 o4 K更懂得調情,令男人更舒服

我鍾意含人 射到成口都係 好正

回復 81# HKReindeer 的帖子

我最想發生的情形:不管是我含人或是被別人含 大家雙方都穿女裝和絲襪 這樣會令我很興奮 可同時滿足我是男生和女生的慾望

引用:
原帖由 lskph 於 2021-3-3 10:47 發表   / e% b9 t! R! z0 |# e% H
我最想發生的情形:不管是我含人或是被別人含 大家雙方都穿女裝和絲襪 這樣會令我很興奮 可同時滿足我是男生和女生的慾望
4 [) _2 ]) ?0 b" t8 J- v! x4 k
3 q0 f3 ~1 q3 Z! k穿上女裝含,尊下含男人JJ , 我手也會摸他胸膛

喜歡69

口爆係好正6 U9 L2 v6 I( ^2 t8 S! k

, z  K& y; f8 k; |* m' v
引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2020-2-21 01:41 發表   
7 b( U* g9 S9 T3 r0 W4 R2樣都鐘意,不過比較鐘意幫人含,特別係幫啲射得勁多既人含,口爆果刻,射到成咀都係個感覺好正

雖然未試過,但理想中係2個一齊CD69至口爆。

回復 48# joey221 的帖子

含含我 我好钟意

引用:
原帖由 3197755698 於 2021-4-2 17:40 發表   + p- V! w/ b0 l2 Z; c- _
含含我 我好钟意
( V; Q/ `: b" J& T+ D

3 e6 p8 o8 J' Z1 c我會給男人, 摸我有手感
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

鐘意幫人深喉後再口爆呑精

引用:
原帖由 nn1218 於 2021-4-2 19:57 發表   & B( Q# U' d9 F5 ^6 t; z# K6 f
鐘意幫人深喉後再口爆呑精
6 n5 e. R( e& ^( M9 Y9 }7 i

1 d% Y9 h" p$ w7 a* |8 S我只喜歡吃分沁

想穿女害幫人合% a( w$ ?8 d! L0 |! U0 p$ D

* Z8 N7 _' @+ g; X+ L/ V; [[ 本帖最後由 Cornming1 於 2021-4-5 20:52 編輯 ]

喜歡含佢及被含,可以的話要抽插 , 4P

回復 95# Shenmue2 的帖子

4p 咁激

被含、CD後想試

含人 同 被人含都想
- A' ]  n1 a# n0 {" ?
0 O! `# ~+ d+ r. {5 ]6 }, e但認真講未試過幫人含
$ d% t5 j: X% d+ |* Y6 L! h) D
  R! a" ~3 |: [* z& Y如果有機會都想試下/ O2 d5 g3 c+ A$ v

j' d# B- n$ a; d[ 本帖最後由 cathy.w 於 2021-7-15 13:29 編輯 ]

比cd含過,好想試下幫cd含
中佬

both oki ar