嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

用甚麼道具灌腸?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 20:53 發表   
/ O6 V, P8 a# ^5 I4 i! n7 r% M6 Q用甚麼道具灌腸?
. O% ^' N9 S+ c, K+ s8 z

& v! P- ^" v' X9 u5 v自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過
# i  I+ W, i/ d$ N$ A" u7 @4 }最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家
4 V' K' O. u# e2 B2 r灌; 不過屋企有人........

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 21:04 發表   
% j! ]1 P# `2 s
( i$ n5 q5 u* U8 N0 ~
0 ~# w( N+ h: Y( g  C0 ~自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過; J# s: e' t7 g7 Q: C
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家0 u$ i6 F" F& z4 D% i5 \
灌; 不過屋企有人........
' B3 V; Q# t6 C. A9 f點樣先可以灌水入後面?
; L( T8 ?, z3 C3 l灌腸器係咩黎?
/ k6 P- k% ]% L冇的話可以用咩黎代替?

6 J) ?  E. t, s- O
未曾試過! H- @0 P% X/ X
也未曾想過5 ?, k7 D3 F! K
當當CD就行

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 22:09 發表   
+ ]# c( H, `& t2 ]; `
6 k0 v* s. q- W點樣先可以灌水入後面?
5 M& i- @5 {8 j, {/ M' u" B! Z灌腸器係咩黎?
  P2 T- G0 v1 h# i% ]冇的話可以用咩黎代替?
2 l$ D7 H: b5 Y7 K
3 P$ i0 g5 y- r; ]8 `' D
灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就! y( b+ C1 t3 H2 @7 E6 _
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內.
. _& Y# ^! a( \: p5 `無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一下就知一二.

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-11-18 22:27 發表   
; _! W# `- @& i我都係咁, N( |7 \+ g9 _; N6 _6 A* r6 e
次次cd之後
  n5 L" g( e! m2 ?( D9 O; \就好想俾人毒打,虐待! G! D& m5 q6 s2 l
最好有咁殘酷得咁殘酷
. K- M# D0 K6 W有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
2 l0 N, x% W+ u, d5 }- o& A$ }

1 w7 p1 l0 j0 O8 R9 G& C我調轉,想cd之後毒打,虐待人

我也想玩說

有∼好耐無玩。。。
% w# h( s1 Q9 g/ l$ g成日都想可以著住校裙被人綁起,
! f! q7 z% j, ]& u又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活
8 ~( n* Z3 |5 ]4 N
) Z: V( Y8 T: Z. I順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?) D" y( ~# a0 x& v5 D
上網又唔知邊個信得過,交收又係一個問題,比較想鋪買但又唔知HK邊到有鋪買到
  |3 s3 H; `$ E9 I(以前太子聯合有一間性商店,但無左N年)

香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店; i+ _: {" ], n2 u
但唔知有冇sm玩具賣

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:46 發表   
9 s4 E" y9 B6 e) U香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店; B; r, S* [8 U8 F* f
但唔知有冇sm玩具賣
) J! E/ G4 A3 T0 d! g5 }; j: D時代喎!! 開到咁揚???

係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:55 發表   
: K( K6 D1 a, `, @: Q/ d2 I6 B係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間
& Z  o# p! E7 k5 p哦,你講對面,我以為晌時代入面既鋪頭

你想找些不張揚的情趣商店?

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 22:44 發表   
$ A# ^1 t0 ]5 S你想找些不張揚的情趣商店?
: c" N( k% V. h3 J% y  ~5 [: U6 |5 d( X唔係,無所謂(依D鋪有咁張揚既咩?)  Q. q/ X" j1 U2 P0 Y% M0 T
At Least依家我連邊到有都唔清楚,有無人可以confirm地址之類架

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 20:45 發表   . z9 l' H+ [8 U7 l
有∼好耐無玩。。。1 m- ]) D3 f* |4 J7 y
成日都想可以著住校裙被人綁起,  g% q+ l( S" w$ @3 C1 Z+ _* u
又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活
. F( o  v! N7 ^5 _
, }) x  }/ Z/ m) s% x* E
順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?3 t% C- z4 K/ i: N8 V/ E3 c+ {' @( ]
上網又唔知邊 ...
( o! T1 {  B' h, `* w; c$ T7 X; ]+ i6 o+ M9 Y
屋企人去旅行個陣我都會禁玩, 但係我就無項圈; 但我會逼自已包上成人紙尿片同戴上口塞生活.
; `$ J; E" o/ w# w0 U其實呢d野可以上網買; 跟住面交, 面交個陣佢會用係紙餏入住; 其他人係睇唔到的; 我自己都試
8 b! D+ y/ k" f) j0 k& x過禁買野.

我一直對SM有興趣,但可惜冇時間同對象..買了些工具在家中又沒有機會用xdd
) ?3 g+ L7 J6 B" U% U: Q3 H白白的買XD

咁willy同miky386, 你地晌邊買?

上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/13 00:12 發表   
* j$ ^! }3 s5 n2 V$ ?上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度
* M0 ~- Y3 k7 `4 B上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
, m4 \# \0 Q0 Z) h! f7 h6 Q$ K* ?: s問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-13 00:17 發表   
; Z$ N- s. h0 N+ n! V5 y
8 g, \$ i* G; f; R9 y9 c* c# g上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
6 d% ~0 L' x4 `* \問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易
( s. D& n  O4 f9 K! Q* N- L; N8 O上網買你要問下willy..因為我已經好耐冇上網買..最後果次仲要係yahoo拍賣買的
' N5 O, s% P7 Z+ x鋪頭就係我頭先講果兩間..
) I* ?" |; s3 k7 u! w& B1 h) h! I. [: a
另外,我地可以做個fd嗎?