嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表 6 A4 z; }1 y  M$ w: {) F& G
我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.
- O- ]* j9 F6 r) ~2 [6 K4 l灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.
3 l1 W. E5 q; N1 F不過真係要好小心搞到四圍到係......
9 Y) F8 o$ M! f' A5 u5 Y下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
' r, r% w' N- l+ a) A' f7 l5 D& o% Z' }8 ?0 w
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..) J$ L9 m+ E) R% {3 k7 r( c
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-; B# Q. |/ [0 f$ B. ^
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?% X) S7 `  I" f) i& C

$ r/ y( |5 ~, u
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表 , d, \) l# i: W4 f& N" T
灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就
& I8 y. y6 c+ v係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. 9 L, n- n( U. c" b: b$ V! q
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
2 b3 D) A  K$ t0 Q0 @2 u$ p

% C5 K  F2 S, {& K個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)' V) w0 P% g  P8 @
不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?
8 r9 c2 ^) J/ l8 U(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   
6 t5 i, }9 t: T$ e/ K' O& s我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
6 t$ {2 K+ F0 M6 k咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   0 @. j8 O8 B5 n: e5 d
咁willy同miky386, 你地晌邊買?
4 \9 R% O; g+ k: e2 K0 e7 ]2 M% P2 M* `: z4 e
我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   . \7 Q4 K, u1 z5 U$ L! I  Y
5 Q$ d1 [$ s  K4 I- S8 d4 s
" q1 q6 c, I) |% h3 d3 M
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..4 k" R+ j8 b( g- z0 O
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-- K+ ?; v' j) _) L6 V% n
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?  R  Y( g  J3 w
4 F2 P; s% X) o0 G: v: u1 }
! I6 g9 r# d# _- g4 Y2 ]
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
) U8 I3 c4 |5 i0 V
4 ^- `( a9 f: k. m  w
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人0 p) l( L' h; c! d" l& A. m  ~1 `
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表
4 C9 d8 M( X4 p+ f, K% d# V我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人
5 H' v; o: n& o5 P4 {- m去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
" c; P" f) p6 \/ r( c: `$ f
2 M( \2 A. c! T, F( e有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)# {) o3 `1 q/ k  ?+ \  D* R
網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
& s: a/ j$ p: w7 P. l  J7 q9 U睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表
# X- b8 n% ^1 c. m* W# z  B岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.1 T* c3 V# A8 z0 J9 w2 P# }
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
7 o; o9 b$ Y! N, S
5 n  {: G' i+ [" |7 ^- I
你家人經常去旅行呢~(笑)
  a6 k( l* P# W, G你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
3 L9 p) o$ ]  W& D( P: i汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容): ^4 Q! w, L+ d5 b

i% i0 `; c1 d3 a* s那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   6 P/ u' |6 M9 D8 p4 R8 [

8 l+ g0 a/ P' ?8 C. [( i, v& K$ C. E
你家人經常去旅行呢~(笑)
. D0 o2 J- b& i" ^1 j你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)9 s" Q/ b6 s- U' x2 c8 B" l
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)1 B" K+ j  D6 }
% G0 E- c9 i  Y' ?
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
5 q0 y. M/ U$ U; w
, x) D# K/ d% g5 @( z5 k係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), - i& }; o. ?6 C1 T& `, u* R" m6 K. T% p
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
: L# {, V7 j5 q$ e$ A4 g& G6 G9 s結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;  W, E  H: W# e  p8 l. W; f7 C
同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹9 ~: P. K, s3 N# d3 E
仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表6 c/ ]+ t1 `8 S2 x* z% n
係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
1 C; c  ?2 ~! _所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;9 A7 O2 D' F5 T
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
* ^6 Q6 y; b! S7 i" `
, I' {2 A  J7 j. C話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)3 Z. V5 A: H# x) z" [
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
) I) t5 n- _% C以平時著絲襪已經係一件難事- -...
6 B, b6 y+ s- f
" b6 v- v2 @7 i. H7 j, n% I3 n( {本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...
5 ~1 x; R! p2 U) @- j0 y2 Z(果然無主人的話有些東西很難做..)
' W/ S  F* }$ a! K9 K/ m" ?! G6 B- ^8 Q& `( B

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   
$ t, M4 l' s+ n: }' I$ `  L8 f( d4 w# L, Q1 ?+ u' k1 }) U

% ~! t) @% m( P. t1 N話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)5 n3 v) _$ F* G5 ]
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..+ L( q( R" U1 c8 R; Z  h
以平時著絲襪已經係一件難事- -...
0 G& C2 e' Z+ w9 ^) A2 {. F) T& L
2 P! X7 W# o; Z* v7 e本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
! l7 G6 z: M- T/ n
5 K. P) F: S# w0 _; s
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.
9 g; B5 e9 A; ^, U6 }7 [2 I" Y今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
9 s/ b* p" a" |6 R* y+ t/ P# P就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表 & q" a' D9 B1 @8 [+ S; }
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.: U5 O8 R& {! g! O
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
+ I# G7 ]; P+ d/ H+ J2 K, S2 I3 w( |8 D就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
$ ?! u% v- d% a/ s0 o: v, {5 ?' b& U' D4 n" d
迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... # l/ r' M. U7 F6 M9 ]' b' n, }
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   * w; V: h' m" A, d+ s

" ^; r  S  v& Z) i2 o& G1 A
/ Z/ G' i) l% p- p. P5 l$ O- ?迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... 5 Y9 g* p7 X# y5 R3 q
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
( O3 P( T7 R& O; s( g8 M2 ]2 I% ]! ]5 b5 [! p. S* i  ?
我個LOCKER大約200蚊一個月." B5 Z0 O6 `. p+ N9 ~& ^
飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表
4 e  K1 P  l* {, Q我個LOCKER大約200蚊一個月.
1 Q# U- B; \( S- ^飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
/ j  `9 H6 W+ ]) R9 C3 X
" o" o# c: U5 H' x$ Y
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住). N, ~$ S$ d: r! M& f
但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   ( X- \* D1 q; d7 g: n- H+ C7 n
1 v/ ^: X( J% P! m( E
3 R" M2 A- l! y2 p3 i" j! B$ M
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
1 X! g% R/ z' q1 l4 f/ m5 E但係我屋企除左繩就無其他呢...
( V4 j% O! S" _2 V# N1 s0 N
+ j! Z& a% D1 J: ^2 L如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧
+ y' E3 F. ^5 L" K7 T" v不錯多嘗試新鮮的事物
2 K9 o4 J9 I% r; r) S9 s也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表
8 l! E! p4 x$ U! x* l如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
) g% D* B* w! g  V話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..% r5 b& `$ h* g/ {# v. G. k+ L! C
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||4 f7 s5 J( }6 @- G
咁你個個有幾大..?- `0 n) y2 ], \1 b5 A

B: p/ y1 z! f* n但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..' m% z8 Y9 f0 U* r! v$ {# o7 T
(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)$ O. r& P* z% d" L% g$ J
(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   
5 s* g5 l0 l; C4 }2 u) T; J( S; v& \' B4 G; N% T5 A0 r" J4 s) C
話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
# r* P3 L6 i" U& ], w之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
' k0 j3 k- f# z8 B: i' c" l# R' [咁你個個有幾大..?
2 r$ [0 S4 D! N
+ P- e1 F5 k1 {+ R, _' S7 r但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
) f% ~2 h8 [9 o3 a  v. |( c6 l& g- ]& G3 n% y0 A
我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手)
1 O, V5 o- K% t; i" q$ x# l都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
7 @+ R8 k2 Y, @* X& J2 x電擊器跟冰塊都很不錯呢....
' x/ M7 u: K- |8 Q  P自縛的話....不較不好玩
8 f' G) {. j" R: @/ y3 k比較喜歡被縛